2777
2789

مثلا یه لحظه کتف یه لحظه دنده های پایینی یه لحظه پا اصلا نمی دونم چیه

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلهناراحتی فوت پدرتهباید بری روان درمانی

اخه ۱۰ سال گذشته دوباره برگشته یعنی؟؟اون زمان خود ب خود رفع اصلا یادم رفت کی خوب شدم

اخه ۱۰ سال گذشته دوباره برگشته یعنی؟؟اون زمان خود ب خود رفع اصلا یادم رفت کی خوب شدم

شاید هم به خاطره اون نباشه

ولی خیلی وقتا تروماهای ما سرکوب میشن ولی هستن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

عزیزم    اذیت شدی 

شبا تنها بیرونرزیر درخت سبز 

آب داغ روی زمین نریز

شب قبل از  اذان اسفند دود کن خوب میشی

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
عزیزم اذیت شدی شبا تنها بیرونرزیر درخت سبز آب داغ روی زمین نریزشب قبل از اذان اسفند دود کن خوب م ...

جدی؟؟جالبه همون ۱۰ سال پیش هم مامانم با یه آقای دعا نویس یه همچین چیزی صحبت کرده بود همینا رو گفته بود گفته بود جن زده شدی و ایناا

همین کارا رو بکنم کافیه؟

بله عزیزم شوک عصبی من میگم بهش بعد طلاقم بعضی وقتا یه سمت بدنم بی دلیل بی حس میشه درد میگیره یعنی تی ...

منم انگار تیر می کشه خیلی حرص خوردم امسال

جدی؟؟جالبه همون ۱۰ سال پیش هم مامانم با یه آقای دعا نویس یه همچین چیزی صحبت کرده بود همینا رو گفته ب ...

اره عزیزم ن جن زدهنشدی 

چشم بد بهت نظر کرده صلوات بده اسفند دود کن و زیر درخت سبز نرو شب آب گرم روی زمین نریز

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
اره عزیزم ن جن زدهنشدی چشم بد بهت نظر کرده صلوات بده اسفند دود کن و زیر درخت سبز نرو شب آب گرم روی ز ...

چشم ممنووون بلا دور ازتون💚