2777
2789
عنوان

بابام میخاد ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 50 پست
ای بابااگه قرار باشه اونجا اذیت بشی که بری سر خونه زندگی خودت بهتره که پس دیگه

پسرعموم همین رو میگه...ولی ازدواج احتیاج به شناخت داره من اخلاقای پسرعموم رو نمیدونم..با اینکه عقدم تنها با هم حق نداریم بیرون بریم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
خب پس تو جلوگیری نکن. به شوهرت بگو جلوگیری کنه.

مردا معمولا بچه میخان..اونم بدش نمیاد من گیر بچه بیفتم..خیلی متعصبن..همسرم عرب اهواز.. اختلاف فرهنگی زیادی داریم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسرعموم همین رو میگه...ولی ازدواج احتیاج به شناخت داره من اخلاقای پسرعموم رو نمیدونم..با اینکه عقدم ...

چقدر سختگیری میکنن اذیتت میکنن

نمیتونی بری پیش یه مشاور با پدرت صحبت بکنه؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
چقدر سختگیری میکنن اذیتت میکنننمیتونی بری پیش یه مشاور با پدرت صحبت بکنه؟

اصلا حرف تو کله شون نمیره..قبل ازدواج مشاوره رفتم گفتند این دختر آمادگی نداره دارید بهش ظلم میکنید...فقط،می‌خواستند من با فامیل مامانم ازدواج نکنم...

اصلا حرف تو کله شون نمیره..قبل ازدواج مشاوره رفتم گفتند این دختر آمادگی نداره دارید بهش ظلم میکنید.. ...

عجب آدم های خودخواهی

حالا خودتو ناراحت نکن گلم سعی کن خودت تصمیم عاقلانه بگیری و خودتو بابت ازدواجش اذیت نکن به فکر زندگی خودت باش

عجب آدم های خودخواهیحالا خودتو ناراحت نکن گلم سعی کن خودت تصمیم عاقلانه بگیری و خودتو بابت ازدواجش ا ...

اصلا یه چیزی هست که بابام من رو آدم دارای عقل حساب نمیکنه..فکر میکنه باید جای من تصمیم بگیره...دلم میخواد فرار کنم از دست همشون راحت شم

اصلا یه چیزی هست که بابام من رو آدم دارای عقل حساب نمیکنه..فکر میکنه باید جای من تصمیم بگیره...دلم م ...

بذار ازدواج کنه تو خیلی گارد نگیر 

تو که مادرت هم کنارت هست عزیزم پس به این فکر نکن کسی قراره جاشو بگیره 

فعلا رو درست تمرکز بکن بعد کم کم به ازدواجت

بذار ازدواج کنه تو خیلی گارد نگیر تو که مادرت هم کنارت هست عزیزم پس به این فکر نکن کسی قراره جاشو بگ ...

راستش شوکه ام...چقدر مردا بی احساسند..انگار نه انگار مادر من برای این زندگی سال ها زحمت کشید و حرف شنوی خودش و خونوادش بود

راستش شوکه ام...چقدر مردا بی احساسند..انگار نه انگار مادر من برای این زندگی سال ها زحمت کشید و حرف ش ...

میفهمم چی میگی ولی خوب زندگی همینه مردا مثل زن ها فکر نمیکنن حتی اگه احساس ام داشته راست لجبازن شاید هم از حرصش که اینکارو میکنه 

ولی تو خودتو بابت بقیه اذیت نکن الان فعلا مهم

خودتی گلم

عزیزم

میفهمم چی میگی ولی خوب زندگی همینه مردا مثل زن ها فکر نمیکنن حتی اگه احساس ام داشته راست لجبازن شاید ...

به نظرم من باید خودم رو نجات بدم...من نمی خاستم با پسرعموم ازدواج کنم نمیخام سرنوشتم مثل مامانم شه

به نظرم من باید خودم رو نجات بدم...من نمی خاستم با پسرعموم ازدواج کنم نمیخام سرنوشتم مثل مامانم شه

دقیقا فعلا اول به فکر خودت باش

عزیزم حالا که عقد کردی سعی کن به کمک مشاور بشناسیش راه های شناخت بهتری پیدا کنی اگه به این نتیجه رسیدی بدردت نمیخوره خوب میتونی بهم بزنی

فعلا بشناستش شاید هم نقاط مثبت خوبی 

داشته باشه

دقیقا فعلا اول به فکر خودت باشعزیزم حالا که عقد کردی سعی کن به کمک مشاور بشناسیش راه های شناخت بهتری ...

طلاق نمی تونم بگیرم...فرار هم کنم پیدام کنن زنده نمیزارن منو...فقط باید یه زن خوب و حرف گوش کن و سربه راه باشم

مردا معمولا بچه میخان..اونم بدش نمیاد من گیر بچه بیفتم..خیلی متعصبن..همسرم عرب اهواز.. اختلاف فرهنگی ...

دیگه خودت جواب خودتو داری میدی 

همین حد شناختی که داری کاملن ثابت میکنه مناسب هم نیستید اختلاف فرهنگ خیلی سخته تا آخر عذابه 

کاربری سوم