2777
2789
عنوان

اسمشو گذاشته مرد حالم ازش به هم می خوره ببینید با بچم چیکار کرده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4445 بازدید | 140 پست
جایی ندارم برم،خونه مال خودمه، پدر مادرم چه کوفتین، اونام یه مدل بیمار روانین، پاشم برم پیش اونا؟

پرتش کن بیرون از خونه نکبتُ

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
الان هم هیچ فرقی با جدا شدن ندارم.هیچ فرقی ندارم. حال و حوصله حرف و حدیث ادما رو ندارم. الان فقط یک ...

باور كن تو بعد ابن ادم

دورت پر از ادم ميشه..هيچوقت اينجوري فكر نكن..

تنهايي تمام ميشه…تازه ميفهمي زندگي چيه..

ميترسي از طلاق؟

طلاق نگير بيرونش كن

همين امشب راهش نده..

💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرش ادمه بدی تنبیهش کنه؟حساب میبره؟یا تهدیدش کن تو جلساتش ابروشو میبری

باباش مرده

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟
بغلش کردم و زار زار گریه کردم. تا همینی الان.

اگه واقعا دلت برا بچه ات می‌سوزه جدا شو از این مرد 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
اين ادما فقط براشون مهمه ظاهرا مؤمن باشن و همه بگن اين عاليه..كافيه ابن تصوير خراب بشه.من م جاي اسي ...

آره بخدا دقیییییییییقا

انگار عذاب وجدان میگیرن فک میکنن گناهان و بدی هاشون با اینکه جای مهر بیوفته رو پیشونیشون پاک میشه!نمی‌دونم خدا شاید از نماز خودش بگذره،تفسیر نهج‌البلاغه هم که کلا اصن واجب نیست!ولی از حق امانتی خودش نمی‌گذره!

والا من حاضر نیستم حتی سر بچه‌ی غریبه همچین بلایی بیارم ببین این چقد آشغاله که حاضر شده سر بچه‌ی خودش این بلا رو بیاره

خدا ازش نگذره

بخدا اگه شوهر من بود ده برابر بدتر اون زخمو روی صورت خودش میذاشتم

انقد کتکش میزدم خون بالا بیارع

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
بله

خب الان من از حرص سکته نکنم؟!

چرا با لگد نمیندازیش بیرون؟!

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
بله

هیچکس به فکرت نیس 

اگه میبینی داری آسیب میبینی از شرش راحت شو

خانواده ها سخت گیرن البته ک شما خیلی جلویی

قشنگم وقتی شما خونه داری دیگ چه پشتوانه ای لازم داری

قشنگ کارتو میری زندگیتو میکنی 

الهی منقرض بشن تمومی ندارن اتفاقا خوش هم هستن

دوران اینا هم تموم میشه خواهر

شمر هم نماز ميخوند.اينا فقط ادا دارن وگرنه هيچ اعتقادي ندارن..

وایی دقیقاً آفرین

واقعاً ملاک خوبی یا بدی نماز و روزه و اینا نیس بخدا بهم ثابت شده

الهی بمیرم بخدا اشکم برا بچه‌ت درومده

طفلک معصوم چقد ترسیده الهی براش بمیرم من

بخدا که باید بندازیش بیرون

بچچچچه‌تو زده بچچهه‌تتت!

که خودتم میگی طفلک شبه اتیسمه

کاش می‌تونستم با دستای خودم هیزم جهنمشو  آماده کنم!

د آخه والا شیطانم همچین کاری نمیکنه!بقرآن نمیکنه!

نه ..اشکام مثل گوله داره می ریزه، هیچ کس رو ندارم، خواهرم 20 سال از من کوجیکتره، مصیبتی بزرگتر از هم ...

میفهمم عزیزم بمیرم برای دلت اینجا هر کی یه نظر میده فقط یه بعد از زندگی مارو میبینن میگن طلاق بگیر قطعا خودت بهتر از همه شرایط رو میدونی و تصمیم میگیری چقد خوبه خودت هوای پسرتو داری من بعد خیانت شوهرم روان بهم ریخته دارم گاهی سر بچم خالی میکنم 🥲و شانش زندگیم بودن مامانمه که اکثر پیش اون میزارم

نه ..اشکام مثل گوله داره می ریزه، هیچ کس رو ندارم، خواهرم 20 سال از من کوجیکتره، مصیبتی بزرگتر از هم ...

میفهمم عزیزم بمیرم برای دلت اینجا هر کی یه نظر میده فقط یه بعد از زندگی مارو میبینن میگن طلاق بگیر قطعا خودت بهتر از همه شرایط رو میدونی و تصمیم میگیری چقد خوبه خودت هوای پسرتو داری من بعد خیانت شوهرم روان بهم ریخته دارم گاهی سر بچم خالی میکنم 🥲و شانش زندگیم بودن مامانمه که اکثر پیش اون میزارم