2777
2789
عنوان

خانواده دوستم خیلی عجیبن رفتن قبرستون اهنگ گذاشتن رقصیدن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2984 بازدید | 144 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از درده نه از خوشی

فکر کن داری همین جوری که کبابو تو لقمه های کله گربه ای جا میکنی اشک میریزی و میگی مرحوم عاشق کباب و دوغ بود. امشب به احترام خدا بیامرز فقط دوغ میخوریم. بعدم پیکای دوغشونو میبرن بالا و سرسلامتی همه اسیران خاک

مرحوم‌آیت الله بهجت:

استادم سيدعلي قاضي را در خواب ديدم

به او گفتم چه چيزي حسرت شما در دنياست كه انجام نداده ايد. 

ايشان فرمودند: حسرت ميخورم كه چرا در دنيا فقط روزي يك مرتبه زيارت عاشورا ميخواندم. 

وحشتناك ترين لحظه زماني است كه انسان را در سرازيري قبر ميگذارند. 

شخصي نزد امام صادق(ع) رفت و گفت: من از آن لحظه ميترسم. چه كنم؟ 

امام صادق (ع) فرمودند: زيارت عاشورا را زياد بخوان. 

آن فرد گفت چگونه با خواندن زيارت عاشورا از خوف آن لحظه در امان باشم. 

امام صادق فرمود: 

مگر در پايان زيارت عاشورا نميخوانيد، اللهم ارزقني شفاعة الحسين يوم الورود؟

يعني خدايا شفاعت حسين(ع) را هنگام ورود به قبر روزى من كن. 

زيارت عاشورا بخوانيد تا امام حسين (ع) در آن لحظه به فريادتان برسد.

کاربر آقا

وقتی از عالم‌دین وقرآن عزیز فاصله گرفتن آخرش میشه اینروح مرحوم بیشتر از هرچیزی به تلاوت قرآن عزیز‌مخ ...

درسته

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

نقل است از میرزاى شیرازى(قدس سره)، که حبیب بن مظاهر را در خواب دیدند بر تختى نشسته، میرزاى شیرازى(قدس سره) از حبیب بن مظاهر سؤال کرد، آیا مى خواهى به دنیا برگردى؟ حبیب گفت: بله! براى سه چیز:

۱ـ اینکه صلوات بر محمد و آل محمد(صلى الله علیه وآله) بفرستم.

۲ـ تشنه ها را آب دهم.

۳ـ در مجالس ابا عبدالله الحسین(علیه السلام) گریه کنم.

واقعاً اگر این سؤال از مرحوم میرزا(قدس سره) مى‌شد، ایشان همان جواب حبیب را تکرار مى‌کردند. ایشان بارها در حیات خود آرزو داشتند بر اهل بیت(ع) به خصوص امام حسین(ع) گریه کند، وقتى این خواب در مجلسى نقل شد، ذهن تمام حاضرین به مرحوم میرزا(قدس سره) سوق پیدا کرد که عجیب این خواب منطبق بر مرحوم میرزا(قدس سره)است زیرا به یقین ایشان هم گریه را انتخاب مى‌کرد که به دنیا برگردد و گریه کند و این را بارها در زمان حیات خود ذکر کرده‌اند، هیچ مجلسى را به مجلس گریه بر اهل‌بیت(ع) ترجیح نمى‌دادند و هر پنجشنبه، با ذوق و شوق با هیئت عزا در مجلس روضه حاضر مى‌شدند، در آتش عشق حسینى مى‌سوختند و تا زمانى که مرحوم میرزا(قدس سره) در قید حیات بودند، هیچ گاه این شعله‌هاى عشق حسینى به سردى و خاموشى نگرائید همانگونه که نبى اکرم(ص) فرمود: «إنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ حَرَارَةً فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ لَنْ تَبْرُدَ أَبَداً».

کاربر آقا

دیگه نشانه درک دیگران اونم عموم مردمه عزیز جان .احتمالا برخورد هم میشه باهاشون

ببین ما نمیتونیم برای کسی تعیین تکلیف کنیم ،ولی امثال اون خانواده انگشت شمار هستن،منی که هر هفته یکی دو بار میرم سر خاک خواهرم،یک بارم با این مساله برخورد نکردم