2777
2789

نمیخوام قضاوت کنم ولی عادیه ؟ 

من مست می لم یزلیم چه کنم  من سوخته جان ازلیم چه کنم  زین آتش جان تا به قیامت شادم  ‌ من مشتعل عشق علی ام چه کنم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سیب زمینی مگه دفن شده؟!!!!

تازه جوون هم بود باباش کلی هم سر مزارش جیغ میزد

من مست می لم یزلیم چه کنم  من سوخته جان ازلیم چه کنم  زین آتش جان تا به قیامت شادم  ‌ من مشتعل عشق علی ام چه کنم   
نه اصلا هم طبیعی نیست. این چه دل و دماغی داشته که بعد از یک هفته رفته کافه

تولد گرفته بود برای داداشش اونجا🙄

والا عادی که نیست اما مدل سوگواری افراد باهم فرق داره چیزی نمیشه گفت شایدم خدای نکرده طرف خیلی پدربدی بوده که بچه هاش اینجور خوشحالن بالاخره ما چمیدونیم تودل مردم چه خبره 

به هر حال خدارحمتش کنه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
نه عادی نیست حتما رابطه ی خوبی نداشتن

سر مزار خیلی بی تابی میکردن

نشانه بی تربیتی طرفه وگرنه به حرمت خانوادش نباید خودشو انگشت نما کنه

منم میگم حداقل استوری نمی‌کرد. 

والا عادی که نیست اما مدل سوگواری افراد باهم فرق داره چیزی نمیشه گفت شایدم خدای نکرده طرف خیلی پدربد ...

نه پدر یدی نبوده ‌خیلی هم خوب بود