2777
2789
شاید خلوت کرده باخودش یه استوری هم گذاشته این روزا یادش بمونه شاید از ایناست که غم رو تو دلش نگه مید ...

موافقم

قضاوت کردنشون به ما ربطی نداره

خیلی تو فکرش نرو شماهم ..به هررر چیزی که خیلی قضاوت داشته باشی یجوری تجربش میکنی بلخره

شاید خلوت کرده باخودش یه استوری هم گذاشته این روزا یادش بمونه شاید از ایناست که غم رو تو دلش نگه مید ...

حالا چرا نفوس بد میزنی .منم سوال کردم 

من مست می لم یزلیم چه کنم  من سوخته جان ازلیم چه کنم  زین آتش جان تا به قیامت شادم  ‌ من مشتعل عشق علی ام چه کنم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه جوون هم بود باباش کلی هم سر مزارش جیغ میزد

من پدرم فوت شده بود تا یکسال تحت نظر روانپزشک و روانشناس بودم . افسردگی حاد و شدید دچارشدم . تا شش ماه اول ک فقط رگ دستمو مدام میزدم ک منم بمیرم.

حالا چرا نفوس بد میزنی .منم سوال کردم

چون منم پدر جوونمو از دست دادم 

انقد شدت غم زیاده تا مدتی حرکات و رفتارت دست خودت نیست

شاید دیگران بهت بخندن ولی تا وقتی جای طرف نباشی نمیتونی درکش کنی 

بعضی آدمها تو شرایط حساس احساساتشون رو شاید غیرقابل باور بروز بدن 

این الان حالش خوب نیست قطعا 

یکیو می‌شناختم کل خانواده اش رو باهم از دست داد ،فردای دفن رفته بود موهاشو بلوند کرده بود 

بعدها می‌گفت دست خودم نبود و اصلا نمی‌دونم چرا رنگ کردم و داغ انقدر سنگین بود که هرکاری میکردم که اون داغ ذوبم نکنه 

بعضی آدمها تو شرایط حساس احساساتشون رو شاید غیرقابل باور بروز بدن این الان حالش خوب نیست قطعا یکیو م ...

آره ممکنه 

امیدوارم حالشون بهتر بشه 

من مست می لم یزلیم چه کنم  من سوخته جان ازلیم چه کنم  زین آتش جان تا به قیامت شادم  ‌ من مشتعل عشق علی ام چه کنم