2777
2789
عنوان

خانومای ک خود ایمنی داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا دخترتو برات حفظ کنه .من ی سقط داشتم بعدش باردارنشدم.مدام دارو میخوری؟چند مدت خوردی بعد اقدام شرو ...

مرسی عزیزم..انشالله

اره هر روز میخورم قرصمو...بارداریم ناخاسته بود..ولی تقریبا یه سال بعد ازاینکه قرصامو شروع کرده بودم باردار شدم

مرسی عزیزم..انشاللهاره هر روز میخورم قرصمو...بارداریم ناخاسته بود..ولی تقریبا یه سال بعد ازاینکه قرص ...

برا شما تیروید پر کار بود یا کم کار؟عددش انتی تیروید چند بود؟علایم داشت این خود ایمنی؟

مرسی عزیزم..انشاللهاره هر روز میخورم قرصمو...بارداریم ناخاسته بود..ولی تقریبا یه سال بعد ازاینکه قرص ...

قبل بارداری دومت هم داشتی و اولین بارداری رو داشتی؟دکتر خودت قرص داد؟

فوق تخصص غدد باید برید عزیزم اون فقط میتونه داروی مناسبتو بده.پردنیزولون کورتونه.

مرسی عزیزم دعا کن دیگه همه چی خوب بشه .ادم وقتی ذوق چیزی داره بهش برسه

من خودم یدونه سقط داشتم نمیدونستم تیرویید دارم ازمایش دادم دیدم تیروییدم بشدت پرکار شده دکتر اسکن هسته ای نوشت گفت التهاب تیرویید داری پردنیزولون داد با اون درمان شدم.الان بچه دارم ولی هر از گاهی دوباره پرکار میشه الان تحت درمان و زیر نظر پزشکم گفت شش ماه دیگه دوباره ازمایش بده.

مرسی عزیزم دعا کن دیگه همه چی خوب بشه .ادم وقتی ذوق چیزی داره بهش برسه

توکل بر خدا قابل حله با دارو درمان میشید و بچه دار هم میشید فقط ذهنتونو اروم کنید استرس خودش از بارداری جلوگیری میکنه.

من خودم یدونه سقط داشتم نمیدونستم تیرویید دارم ازمایش دادم دیدم تیروییدم بشدت پرکار شده دکتر اسکن هس ...

عزیزمممم پس میشه درمان شد و باردارشد .شکرخدا.خدا بچتو حفظ کنه برات.تنبلی ام داشتی؟چنددمدت خوردی و خوب شد؟اخه من ن تیروید پرکاره ن کم کار .این چی میشه🙄😑🤦

توکل بر خدا قابل حله با دارو درمان میشید و بچه دار هم میشید فقط ذهنتونو اروم کنید استرس خودش از بارد ...

استرسم کم کرده بودم تا اینک اینو فهمیدم هی جستجو میکنم ببینم چیه ...