2777
2789
عنوان

خانومای ک خود ایمنی داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 47 پست
برا شما تیروید پر کار بود یا کم کار؟عددش انتی تیروید چند بود؟علایم داشت این خود ایمنی؟

کم کار عزیزم..والا هر دفعه ازمایش میدادم عددش فرق میکرد..اولین بار آنتی بادی ۳۵۸ بود...یادمه اوایل بارداری عددش ۵۸۹ شده بود که دکتر احتمال سقط داد و همونجا تو مطب گریه کردم فقط🥺🥺🥺

ولی شکر خدا هیچ اتفاقی نیفتاد .یه بارداری خیلی خوب و یه دختر سالم خدا بهم داد

علائم بیماری  هم ریزش مو..خستگی..افسردگی..خشکی پوست 

عزیزمممم پس میشه درمان شد و باردارشد .شکرخدا.خدا بچتو حفظ کنه برات.تنبلی ام داشتی؟چنددمدت خوردی و خو ...

ببین من خرداد بچم سقط شد تو پاییز درمانمو شروع کردم شهریور سال بعدش باردار شدم😊

اررره عزیزم حتما درمان میشه نگران نباش فقط ممکنه یه قرص رو مجبور باشی تا اخر عمرت مصرف کنی شایدم نخواد اگه قزوین بودی بهت دکتر معرفی میکردم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کم کار عزیزم..والا هر دفعه ازمایش میدادم عددش فرق میکرد..اولین بار آنتی بادی ۳۵۸ بود...یادمه اوایل ب ...

شکرخدا عزیزم خدا برات نگهش داره.برا منم دعا کن ارزو ب دل نباشم.دوساا اقدامم تنبلی دارم .تازه این لعنتی رو فهمیدم.باید برم متخصص غدد؟شما نمیدونستی انتی تیروید. رو و باردارشدی؟

ببین من خرداد بچم سقط شد تو پاییز درمانمو شروع کردم شهریور سال بعدش باردار شدم😊اررره عزیزم حتما درم ...

نه گلم تبریزم .من دوساله سقط شده تاره این رو فهمیدم برم ببینم دکترم چی‌میگ

قبل بارداری دومت هم داشتی و اولین بارداری رو داشتی؟دکتر خودت قرص داد؟

نه من بارداری اولم کم کاری نداشتم و مشکلی نبود 

قبل از بارداری دومم کم کاری هاشیموتو گرفتم و تو بارداری دوم هر ۶ هفته دکتر آزمایش تیرویید میگرفت

اره دکتر غدد برام دوز دارو رو تعیین میکرد

نه من بارداری اولم کم کاری نداشتم و مشکلی نبود قبل از بارداری دومم کم کاری هاشیموتو گرفتم و تو باردا ...

اهان .شما عدد انتی تیرو چند بود؟پرهیز غذاییم داشتی یا چیا برات خوب‌نبود؟

نه من بارداری اولم کم کاری نداشتم و مشکلی نبود قبل از بارداری دومم کم کاری هاشیموتو گرفتم و تو باردا ...

من بعدسقط ازمایش دادم اوکی بود .ینی ممکنه یهو اینطور بشه؟

شکرخدا عزیزم خدا برات نگهش داره.برا منم دعا کن ارزو ب دل نباشم.دوساا اقدامم تنبلی دارم .تازه این لعن ...

قربونت برم...انشالله سال دیگه این موقع کوچولوت بغلت باشه.🤲

اره عزیزم حتما برو متخصص غدد

چرا میدونستم هاشیموتو دارم و یک سال خوردن قرص رو شروع کرده بودم که ناخاسته باردار شدم

انتی بادی همون تی پی هس؟عددش پاین اومد بعد دکتر اجازه داد برااقدام؟

قربونت برم...انشالله سال دیگه این موقع کوچولوت بغلت باشه.🤲اره عزیزم حتما برو متخصص غددچرا میدونستم ...

انشالله عزیزم بخدا خستم از دکتر رفتن ازمایش دکتر عوض کردن ....خدا خودش بخاطر دل شوهرم ی بچه سالم بده هیچی نمیخام دیگ

من بعدسقط ازمایش دادم اوکی بود .ینی ممکنه یهو اینطور بشه؟

اره عزیزم...من به خاطر خوردن قرص ال دی این بیماری لعنتی پیداش شد😢😢

۳ سال جلوگیری فقط با قرص ال دی داشتم که اینطور شد

انتی بادی همون تی پی هس؟عددش پاین اومد بعد دکتر اجازه داد برااقدام؟

اره عزیزم انتی بادی همون تی پی هست

برا منکه پایین نیومد عددش .بالاتر هم رفت 

من ناخاسته بود بارداریم