2777
2789
عنوان

خانومای ک خود ایمنی داشتن بیان

197 بازدید | 47 پست

من تنبلی دارم دوسال اقدام تازه فهمیدم انتی تیروییدم بالاس.کسی اینطور بوده و باردارسالمی داشته؟خیلی نگرانم از وقتی فهمیدم استرسم بیشتر شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم آنتی بادی بالاست ناباروری دارم البته من همسرم هم مشکل داره

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
بله من۷ ساله دارم قرص میخورم...دخترمم الان ۵ سالشهعدد انتی تی اوت چنده؟

خدا دخترتو برات حفظ کنه .من ی سقط داشتم بعدش باردارنشدم.مدام دارو میخوری؟چند مدت خوردی بعد اقدام شرو کردی؟

منم آنتی بادی بالاست ناباروری دارم البته من همسرم هم مشکل داره

انتی بادی همینه ک مال منه؟یا چیز دیگس؟ایشالا مشکلت رفع بشه عزیزم باردارشی.منم تنبلی داشتم تازه اینو فهمیدم

انتی بادی همینه ک مال منه؟یا چیز دیگس؟ایشالا مشکلت رفع بشه عزیزم باردارشی.منم تنبلی داشتم تازه اینو ...

همون tpo هست هاشیموتو هم میگن بهش

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱