2777
2789
عنوان

داره بیست سالم میشه هنوز دیپلم نگرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 28 پست
خیلی ممنون ❤❤منم شهرستانم و اصلا شهرمون مشاور خوبم نداره همونیم که رفتم خیلیا قبول نداشتن ولی مجبور ...

دقیقا منم ی شهرستان کوچیکم و مشاورم اول مهسا قاسمی بود 

شمارش +98 939 660 6376

که یکم هزینه هاش گرون شد عوضش کردم الان مشاوری مه دوسالع میرم و هنوزم ادامه میدم خانوم فروزنده. شماره کلینیک نیک منش +98 933 612 6645

روانپزشکمم خانوم مریم جمالی عالیه باحوصلع و دقیق 

0904 593 3055

شده از هزینه خوردو خوراکت بزن ولی از مشاورت نزن

چون این هزینه ای مه برای مشاور میکنی ، هزینه نیست سرمایه گذاریه

باعث شد پدرومادرم فکرکنن من دارم ادا درمیارم و خودم حال خودمو بد نشون میدم درحالی که نمیدونن روحم نا ...

قانعشون کن که باید بری مشاور حتی اگه خیلی جبهه میگی بدون اطلاعشون از پول تو جیبیات هزینه کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا تو هشت سال پیش منی ،اصلا خود منی انگار

من خیلی وضعم داغونه همش فکرمیکنم بدترین و بدبخت ترین موجود جهانم ...کنترل اعصاب ندارم ..وسواس فکری دارم شدیدددد...پرخاشگرم ...انعطاف ندارم همش خسته و کسلم حتی حوصله حموم رفتن ندارم ...به جز اون تایمی که خوابم همش خیال پردازی میکنم مثلا اینطوری که یه بازیگر خانم که خیلی دوسش دارم مامانمه 😐 افکارم مزخرفه 

همشم این بازیگررو دنبال میکنم استوری یا پست میزاره قلبم میلرزه یدفعه و همش دنبال اخبار زندگیشم در حدی که از خودم برام مهم ترشده 

همشم فکر و خیالش میاد سراغم قبل خواب  موقع ظرف شستن موقع درس خوندن موقع ورزش کردن ...

خیلی داغون شدممم

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊
الهی😔❤ پس مثل من بودین ..امیدوارم هیچکس به این درد مبتلا نشه ....شما بعد چند وقت به روال قبل برگشتی ...

من الان پنج ساله انگار دوباره تازه متولد شدم

درسمو ادامع دادم

دوباره معدلم نورده و هیجده شد

روابطم با دیگران شدیدا خوب شد

پرخاشگری ، پرش فکریم ، خیال پردازی عدم تمرکزم هیلی بهتر شد

ازدواج خوب کردم

الان دانشجوی ارشد روانشناسی بالینیم

۲۸ سالمه و تمام حال خوبمو مدیون تراپیست و دارو درمانیمم 

کلا سبک زندگیمم عوض کردم

ورزش میکنم

تغذیه سالم

درس 

من خیلی وضعم داغونه همش فکرمیکنم بدترین و بدبخت ترین موجود جهانم ...کنترل اعصاب ندارم ..وسواس فکری د ...

دقیقا تمام این خیالپردازیارو داشتم و حتی مسخره تر از مال تو ..

عزیزم این خیالپردازیا یه مکانیسم دفاعی در برابر اضطراب مدامته که مغزت وقتی میخاد به مساعل جدی فکر کنه میترسه و وقتی میبینه نمیتونه از پسش برییاذ با خیالپردازی خودشو سرگرم و موقتی اروم میکنه

دقیقا منم ی شهرستان کوچیکم و مشاورم اول مهسا قاسمی بود شمارش +98 939 660 6376که یکم هزینه هاش گرون ش ...

ممنونم عزیزم واقعا مرسی که کمکم میکنید❤💚🍒

من الان پنج ساله انگار دوباره تازه متولد شدمدرسمو ادامع دادمدوباره معدلم نورده و هیجده شدروابطم با د ...

خداروشکر و دمتون گرم که موفق شدید ❤❤

خداکنه منم بتونم 

ده تا درسهتاالان بابام سه چهار بار واحد برام برداشته هم باری هم یه تومن ..یعنی سه چهارتومن داده باد ...

هنوزم میتونی

عزیزم شما پدرت حمایتگره

یه لطفی در حق خودت بکن

چون میگی پرش ذهنی و... داری قشنگ میفهمم چی میگی بهم گوش کن پس خدایی

نمیدونم کدوم شهری

پیش یه روانشناس خیییییلی درست و حسابی برو

تحقیق کن ببین کی توی کار درمان حرفه اییه

برو ببین علت پرش ذهنی چیه اصلا اختلالی چیزی نیست

حتمااااا پیگیرش شو

و باورم کن راه درمان داره

هنوزم میتونیعزیزم شما پدرت حمایتگرهیه لطفی در حق خودت بکنچون میگی پرش ذهنی و... داری قشنگ میفهمم چی ...

ممنون ❤❤❤

شهرمون روانشناس و روانپزشک خوبم نداره اخه 

ممنون ❤❤❤شهرمون روانشناس و روانپزشک خوبم نداره اخه

تلفنی بگیر 

برای موضوع شما ارگانیک مایند خوبه چون هم روانشناس داره هم روانپزشک

برو توی اینستا سرچ بزنی بهزاد چاووشی

مشکلت رو توی پی ویش بنویس

بعدم بگو یه دکتر از کلینیکتون برای مشکلم معرفی کنید

جوابتو میده

ک توی همین موضوع داخل کلینیک با کی مشورت بگیری

تلفنی صحبت میکنی اینطوری