من از سال هفتم مدرسه نمونه درس خوندم تا دوازدهم ...همیشه جزو دانش اموزای درس خون بودم تااینکه سال دوازدهم یه غلطی کردم نرفتم مدرسه و گفتم میخوام کلاسای تاملند ثبت نام کنم و اگه بیام مدرسه تایمم هدر میره و پشت کنکور میمونم مدیر و معاون هم چون نمره های سالای پیشم خوب بود اجازه دادن اون سال و حضوری بردارم
یه اتاق اونور حیاط دارم چون ساکته میرفتم اونجا درس میخوندم و فیلمای درسی رو ازتلگرام میدیدم یه مدتی به بهونه ی این فیلما زیاد تو گوشی میرفتم از درس دور شدم و همش سرم تو اینستا بود و تلگرام ۲۴ساعته .... و نتیجشم شد اینکه تموم امتحانای خرداد و غیبت کردم
حتی دوخط کتاب نمیتونستم بخونم روانپزشک رفتم گواهی افسردگی گرفتم تاغیبتم موجه شه
رفتم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردم ۶تا درسو خرداد سال بعد این اتفاق برداشتم ۴تاشم شهریور کلی ام بابام هزینه کرد هیچکدومو نرفتم امتحان بدم... همین دی هم بابام چندواحد برام برداشت بازم نخوندم😭😭 باید خرداد ۴۰۲ دیپلم میگرفتم هنوز نتونستم یک خط بخونم و امتحان بدم
هی برام واحد برمیدارن هی هزینه میکنن برا واحدام و من هی نمیخونم .مدیر مدرسه بزرگسالان پروندمو دید گفت این چرا اینجوری شده حیفه سال هشتم نهم معدل ۲۰. سال دهم یازدهم ۱۹ و ۷۰ چرا اینطوری شده بابامم فقط سرشو پایین انداخت و خجالت کشید...
چیکار کنم به نظرتون نمیدونم چه مرگم شده بخدا تاقبل سال دوازدهم ساعت مطالعم بالا بود حتی مهمون میومد خونمون میرفتم تو حمام درس میخوندم 😭😭 الان ده دقیقه هم نمیتونم بخونم😭
دلم میخواد خودمو بکشم دیگه به هیچ جایی نمیرسم همه ی عمرم رفت افسرردگیمم روز به روز بیشتر میشه ...