2777
2789

لباس شیک بپوش 

تفریح کن 

ورزش 

حداقل یک مهارت یاد بگیر 

کارهای عقب افتاده رو که خیلی وقته  میخواستی انجام بدی  رو  ترسیدی انجام نرسیده  اعتماد تو آورده پایین  باید  اولویت بندی  کنی یکی یکی انجامش بدی 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم تو گذشته یک ضربه خوردم از یک فردی سره یک موضوعی

بعد الان که تو بعضی شرایط یا اتفاقی که  قرار میگیرم همون حس اون اتفاق گذشته رو بهم میده 

بعد باعث میشه احساس ناراحتی کنه قلبم 

شاید تو هم یک اتفاق یا چیزی باعث شده اعتماد به نفست بیاد پایین 

که شاید با دوست داشتن  و عشق ورزیدن و احترام به خودت درسته بشه 

اعتماد بنفس یه احساس ارزش درونیه و اصلااا به بیرون تو مربوط نمیشه

اعتماد بنفسو باید در خودت به وجود بیاری نه با عوض کردن وسایل و صرفا ظاهرت بسازیش 

روی رشد فردیت تمرکز کن

مثل هرروز ورزش کردن انچنان تاثیری میزاره بیا و ببین 

هرروز به پوست رسیدن (بخور و شست و شو ضد افتاب و مرطوب کننده)

یاد گرفتن یه زبان 

مطالعه و گوش دادن پادکست (ترجیحا مجتبی شکوری)

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)