2777
2789

من از سال هفتم مدرسه نمونه درس خوندم تا دوازدهم ...همیشه جزو دانش اموزای درس خون بودم تااینکه سال دوازدهم یه غلطی کردم نرفتم مدرسه و گفتم میخوام کلاسای تاملند ثبت نام کنم و اگه بیام مدرسه تایمم هدر میره و پشت کنکور میمونم مدیر و معاون هم چون نمره های سالای پیشم خوب بود اجازه دادن اون سال و حضوری بردارم 

یه اتاق اونور حیاط دارم چون ساکته میرفتم اونجا درس میخوندم و فیلمای درسی رو ازتلگرام میدیدم یه مدتی   به بهونه ی این فیلما  زیاد تو گوشی میرفتم از درس دور شدم و همش سرم تو اینستا بود و تلگرام ۲۴ساعته .... و نتیجشم شد اینکه تموم امتحانای خرداد و غیبت کردم

حتی دوخط کتاب نمیتونستم بخونم روانپزشک رفتم گواهی افسردگی گرفتم تاغیبتم موجه شه

رفتم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردم ۶تا درسو خرداد سال بعد این اتفاق برداشتم ۴تاشم شهریور کلی ام بابام هزینه کرد هیچکدومو نرفتم امتحان بدم... همین دی هم بابام چندواحد برام برداشت بازم نخوندم😭😭 باید خرداد ۴۰۲ دیپلم میگرفتم هنوز نتونستم یک خط بخونم و امتحان بدم

هی برام واحد برمیدارن هی هزینه میکنن برا واحدام و من هی نمیخونم .مدیر مدرسه بزرگسالان پروندمو دید گفت این چرا اینجوری شده حیفه سال هشتم نهم معدل ۲۰. سال دهم یازدهم ۱۹ و ۷۰  چرا اینطوری شده بابامم فقط سرشو پایین انداخت و خجالت کشید...

چیکار کنم به نظرتون نمیدونم چه مرگم شده بخدا تاقبل سال دوازدهم ساعت مطالعم بالا بود حتی مهمون میومد خونمون میرفتم تو حمام درس میخوندم 😭😭  الان ده دقیقه هم نمیتونم بخونم😭

دلم میخواد خودمو بکشم دیگه به هیچ جایی نمیرسم همه ی عمرم رفت افسرردگیمم روز به روز بیشتر میشه ...

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

شاید دوستانی ک نوجوونن این تاپیکو ببینن

بهشون بگو مدرسه برن و ول نکنن

چند تا امتحان داری مگه دختر

خرداد ماه ثبت نام کن

کلاسا رو حضوری برو نذار پشتت باد بخوره

خوندی نخوندی هر چی شد پامیشی میری امتحان میدی

امتحانا رو شرکت میکنی همه رو

نمره میانترم بهت بده بزرگسالان و کلاساش رو شرکت کنی

۷ هم بگیری قبولی 

چقد یاد خودم افتادم

منم شرایطم خیلی شبیه تو بود

هرمقطع مدرسه نمونه هر ترم معدل نوزده ، سوم دبیرستان گوشی بازی کردم و دوس پسر و… درس نخوندم با امتحانای بزرگسالان ب زور قبول شدم برای اینکع از حرف بقیه و پشت کنکور موندن خلاص شم رفتم دانشگاه پیام نور که کاش نمیرفتم ، منو تراپیستو روانپزشکم نجات دادن 

شاید تو همزاد گذشته ی منی ، من اگه الان جای تو بودم اول با ی مشاور خوب ( مشاور فردی ) آنلاین حضوری هرچی ، هفته ای یکبار

وقتی شرایط روحیم بعد یکی دوماه اوکی شد در عمین حین برنامه ریزی میکردم برای درس خوندن

اینستاعو هربرنامم که باعث میشد تمرکزم بهم بریزه رو حذف میکردم 

و درس میخوندم شدید و رشته ی خوبی قبول میشدم و هیچوقت تراپیمو قطع نمیکردم و تمام چیزایی که میگفتو گوش میکردم و انجام میدادم اگه لازم ب دارو بود سر وقت داروهامو مصرف میکردم،

روزی ی ساعتم ورزش میکردم و تغذیع سالم داشتم که واقعا روی عملکرد مغز تاثیرش فوق العاذست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید دوستانی ک نوجوونن این تاپیکو ببیننبهشون بگو مدرسه برن و ول نکننچند تا امتحان داری مگه دخترخرداد ...

ده تا درسه

تاالان بابام سه چهار بار واحد برام برداشته هم باری هم یه تومن ..یعنی سه چهارتومن داده باد هوا 😔

نمیتونم اصلا بخونم پرش ذهنی دارم مغزم همش خیالپردازی میکنه

واقعا ای کاش سال اخر میرفتم مدرسه الان شاید دانشجوی دندون بودم😭

ده تا درسهتاالان بابام سه چهار بار واحد برام برداشته هم باری هم یه تومن ..یعنی سه چهارتومن داده باد ...

عزیزم منم شبیه این علاعمو داشتم تشخیص adhd گرفتم، الان دانشجوی ارشدم ب کمک تراپیست و روانپزشکم خیلی راحت هم میتونم درس بخونم هم پرش فکریم کمتر شد و واقعا ی بار دیگه متولد شذم

چقد یاد خودم افتادممنم شرایطم خیلی شبیه تو بودهرمقطع مدرسه نمونه هر ترم معدل نوزده ، سوم دبیرستان گو ...

وای😭

منم روانپزشک و ادامه ندادم مشاور مدرسمون  به مامانم گفت یه نوجوون خوب نیست دارو و قرص بخوره و فلان 

مامان بابامم دیگه منو نبردن دقیقا دوسال پیش رفتم پیش روانپزشک و اگه ادامه میدادم الان وضعم این نبود 

مامانم همش میگه خودت باید حال خودتو خوب کنی دکتر و اینا الکیه. ...هیچکس درکم نمیکنه😭

واقعا هرروز ارزو میکنم بمیرم چون همه فکرمیکنن من یه رشته خوب اوردم و هعی میپرسن

شاید تو تشخیص دیگه بگیری مثلا افسردگی 

اگه کرجی کلینیک نیک منش خیلی خوبه انلاینم مشاوره میذه

اگه تهرانی گلنار رضاخانیها  تیم ماهوی   از تیم گلنار مشاوره بگیر عالین خود گلنارم adhd داره ولی شدیدا موفقه 

اینا همشون انلاینم مساوره میذن

من شهرستانم همیشه انلاین مشاوره میگیرم

حتی روانپزشک انلاینه

وای😭منم روانپزشک و ادامه ندادم مشاور مدرسمون به مامانم گفت یه نوجوون خوب نیست دارو و قرص بخوره و ف ...

مشاور مدرستون کاملا ادم بیسوادیع و براش متاسفم که با آینده ی بچه بازی کرده

چرا اینجوری میشی سر جلسه حالت بد میشه؟یا چی؟مشاور کنکور گرفتی سالی که کنکور داشتی؟

نه اصلا نمیتونم درس بخونم مشکلی با امتحان ندارم 

وقتی بلد نیستم چه امتحانی بدم 

کل سال دوازدهم نرفتم مدرسه کتاباشو نخوندم

هروقت میخوام درس بخونم کلی فکر و خیال میاد سراغم و بعد ده دقیقه از پای درس بلند میشم 

ذهنم دائما در حال فکروخیاله اهنگ گوش میدم راه میرم و خیالپردازی میکنم ...موقع درسم همش خیال میاد سراغممم

وای😭منم روانپزشک و ادامه ندادم مشاور مدرسمون به مامانم گفت یه نوجوون خوب نیست دارو و قرص بخوره و ف ...

وای خیلی شبیه منی

دقیقا منم اونموقعه ها این فشار روم بود چون همیشه درسخون بودم همش فک میکردن پزشکی قبول میشم،

اینم بگم تاثیر دارو و تراپی پنجاه پنجاهه و مکمل همن ،،، نمیتونی فقط دارو بخوری و انتظار داشته باشی حالت کامل خوب شه

و بلعکس

شاید تو تشخیص دیگه بگیری مثلا افسردگی اگه کرجی کلینیک نیک منش خیلی خوبه انلاینم مشاوره میذهاگه تهران ...

خیلی ممنون ❤❤منم شهرستانم و اصلا شهرمون مشاور خوبم نداره همونیم که رفتم خیلیا قبول نداشتن ولی مجبور بودم 

مشاور مدرستون کاملا ادم بیسوادیع و براش متاسفم که با آینده ی بچه بازی کرده

باعث شد پدرومادرم فکرکنن من دارم ادا درمیارم و خودم حال خودمو بد نشون میدم درحالی که نمیدونن روحم نابود شده زخمی شده مغزم و که نگم دلم میخواد درش بیارم بندازمش دور اینقدر که خیال پردازی شدید میکنم اصلا تمرکز ندارم

وای خیلی شبیه منیدقیقا منم اونموقعه ها این فشار روم بود چون همیشه درسخون بودم همش فک میکردن پزشکی قب ...

الهی😔❤ پس مثل من بودین ..امیدوارم هیچکس به این درد مبتلا نشه ....

شما بعد چند وقت به روال قبل برگشتین