2777
2789
هم شما حق داری هم شوهرت🫠خب شما باهم زندگی میکنید همه چیز باهم میخرین خرج میکنیدحالا مناسبتا ی کادو ...

حرفتون غیر منطقیه  با توجه به توضیحات استارکر شوهرشون هیج حقی در این باره ندارن 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم از اول اعتقادی نداشته به هیچ مناسبتیو کلا اهلش نیستخب دوس نداره دعوا نداره که😁

خب نگه که میگیرم ها یادم هست 

خب وقتی اعتقادی نداری نگو میگم میگه یادم رفته منم میگم مگه مسخره توام 

انقدر حرف بارش کردم بیچاره لال شده بود اصلااا حرف نزد منم اومدم اتاق چراغارو هم خاموش کردم بچه رو هم انداختم روش الان راحت نشستم

سلام عزیزم میشه به منم کمک کنی من سال اولم هست عقد هستیم تا حالا برام چیزی نخریده روز تولدم هم چیزی ...

من خودم بعضی چیزا رو بهش دیکته می‌کنم گوش میده البتع تولد اینا رو چون تولدش قبل تولد منه خودش گرفت دیگه چون منم گرفته بودم 

نمیدونم دیکته کردن و گفتن بهشون درسته یا ن 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

وای وای وای امان از این تیپ مردها!

زن میگیرن، بچه‌دار میشن، نوه‌دار میشین، نتیجه‌دار میشن ولی زن زندگیشون مادرشونه. نمیگم جایگاه مادر حرمت نداره، داره ولی نه که دیگه جوری رفتار کنی که انگار هنووووز پسر مجرد و گوگولی مامانتی

اعصابم خرد شد

منم تا می تونستم حرف بارش کردم

منم 

گفتم مرتیکه مگه مسخره توام هر وقت نیاز داری میای پیشم بعدش یادت مره چی به چیه لام تا کام حرف نزد خلاصه یحرفایی زدم که خودمم باورم نمیشد اینارو بگم ولی گفتم دیگه خدا بخیر کنه

من اونجوری واسم ارزش نداره من به یه تبریک هم راضی بودم اما نگفت

منم همینم ولی چون میبینم اگه نگم پولش جای دیگه خرج میشه برا همین میگم با اینکه مزش رفته دیگه 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
چجوری تحمل میکنی؟ بیجا میکنه حق تورو واسه بقیه خرج میکنه. از این به بعد گفت ندارم، بگو چرا واسه مادر ...

یه بار از باباش پول گرفته تا اخر عمر فک میکنه بهش بدهکاره خب واسش خونه خریده، زمین خریده ، ماشین خریده کلی کار دیگه کرده من میدونم اگه بشینن حساب کتاب کنن یه چیزی ام از باباش طلبکار میشه ولی همیشه خودشو بدهکار میدونه به اونا، هی میگه اگه پول بابام نبود ما زندگیمون از هم میپاشید

منم گفتم مرتیکه مگه مسخره توام هر وقت نیاز داری میای پیشم بعدش یادت مره چی به چیه لام تا کام حرف نزد ...

منم تا می تونستم گفتم ولی هنوز خالی نشدم 

عمیقاً دلم شکسته 

آخه در مقابل عصبانیت و فحش های من 

اون فقط مسخره می کنه و می خنده و میگه تو بچه ای و من هیچ اشتباهی نکردم و اصلا روز زن نیست روز مادره