2777
2789

باید ناراحتیت رو با زبان خوش عنوان کنی 

چون میمونه عقدع مبشع 

یدفعه خالی میکنی سرش 

بعد بینتون شکراب میشه 

با حرف منطقی و خانومانه صحبتات بکن 

ب صحبتاشم گوش کن 

هدیه روز زن والا ارزش گفتن نداره ولی چون فرق گذاشته قضیه مهم هست

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه منم سر روز زن دعوا کردم ولی همسر من کلا من تا نگم برو واسه مادرت مادرم چیزی بگیر میگیره خودش میگه من اعتقادی به روز زن و مرد و بچه ندارم کلا سر این‌چیزها بیخیاله منم دیگه زدم سیم آخر هر چی رو دلم سنگینی میگرد گفتم راحت شدم

والا شما همون روز اول باید چیزی میگفتی من تعجب میکنم چطور ساکت موندی

به سختی چون وابسته خونوادشه اولویت اول و اخرش مامانشه من فقط واسه تماشا تو زندگیشم که ببینم برای خانواده ش چیکارا میکنه...

یعنی روز مرد کادو نگیرم؟ برای اون فرقی نمیکنه، خودش روز مرد شیرینی میگیره برای باباهامون و خودش

آره تبریک هم نگو 

چون اگر به رو بیاری فقط خودتو کوچیک می کنی و دعواتون میشه 

من خودم به رو آوردم الان سه روزه در حال دعوا هستیم به نتیجه هم نرسیدیم 

کاش به رو نمی آوردم و فقط براش جبران می کردم 

متاسفانه منم سر روز زن دعوا کردم ولی همسر من کلا من تا نگم برو واسه مادرت مادرم چیزی بگیر میگیره خود ...

شوهر منم از اول اعتقادی نداشته به هیچ مناسبتی

و کلا اهلش نیست

خب دوس نداره دعوا نداره که😁

سلام عزیزم میشه به منم کمک کنی من سال اولم هست عقد هستیم تا حالا برام چیزی نخریده روز تولدم هم چیزی ...

سلام به روی ماه تون

تولد را همه یه چیزی میخرن بلاخره ...

به نظرم از بودن تون و کم توقعی تون خیالش راحته...

ازش مطالبه کنین و بهش بگین ..با خوبی بگین ...

اگر مقاومت کرد و یا جنجال کرد واقعا سخت میشه با چنین مردی بودن

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

ارادت 🥰🙏

سلام منم ی سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید منو نامزذم ک فعلا فقط بین دوتا خانواده ها حرفش زده شده و هیچ مراسمی نداشتیم تا الان دوست بودیم دوران دوستی که ن اون ن من از هیچی دریغ نمیکردبم همین الانشم من همینم همین دو سه روز پیش بزاش لباس زمستونی گرفتم ؛ 

برای دیروز کادو نگرفت  حالا من بهش گفتم نمیخوای برام چیزی بگیزی و اونم معذب شد و امروزم انگار رفته ی چیزی بگیره کارم درست بود یا نباید میگفتم ؟

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
یه سوال آیا در طول سال،همسرتون براتون خرید میکنه؟.از خورد و خوراک گرفته تا پوشاک و ‌..ایا تا به حال ...

اره تولدم همیشه کادو میده ولی همیشه اونو به همه مناسبتا حساب میکنه، من خیلی توقع ندارم که حتما هر مناسبت کادوی آنچنانی بخره من با یه شاخه گلم خوشحال میشم مثل پارسال ولی الان بیشتر از فرق گذاشتنش ناراحتم که انقد بین من و مادرش فرق گذاشت حداقل یه چیز کوچیکم برای من میخرید یه شیرینی ام نخرید حتی