سه ساله زیر یه سقفیم فقط پارسال برام یه شاخه گل گرفت، به مادرشم پول داده بود، ولی امسال برای مادرش گوشی گرفت، به من هیچی فقط یه پیام خشک و خالی فرستاد حتی کنارهم تو خونه بودیم درست تبریک نگفت، اصلا هم انگار نه انگار، من عادی رفتار میکنم اونم عادی، نمیدونم دلم میخواد یه چیزی بگم بهش خیلی دلم شکسته، همیشه نداریاش برای منه ولی پای مامانش وسط باشه هرکاری میکنه، حتی چن ماه پیش برای داداشش گوشی خرید ولی من هنوز گوشی ای که بابام برام خریده دارم، سه سال پیشم برای باباش گوشی گرفت، یعنی برای تک تک شون گرفته فقط برای من نداره... به نظرتون چیزی بگم بهش یا همچنان خفه خون بگیرم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
متاسفانه منم سر روز زن دعوا کردم ولی همسر من کلا من تا نگم برو واسه مادرت مادرم چیزی بگیر میگیره خودش میگه من اعتقادی به روز زن و مرد و بچه ندارم کلا سر اینچیزها بیخیاله منم دیگه زدم سیم آخر هر چی رو دلم سنگینی میگرد گفتم راحت شدم
سلام عزیزم میشه به منم کمک کنی من سال اولم هست عقد هستیم تا حالا برام چیزی نخریده روز تولدم هم چیزی ...
سلام به روی ماه تون
تولد را همه یه چیزی میخرن بلاخره ...
به نظرم از بودن تون و کم توقعی تون خیالش راحته...
ازش مطالبه کنین و بهش بگین ..با خوبی بگین ...
اگر مقاومت کرد و یا جنجال کرد واقعا سخت میشه با چنین مردی بودن
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
سلام منم ی سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید منو نامزذم ک فعلا فقط بین دوتا خانواده ها حرفش زده شده و هیچ مراسمی نداشتیم تا الان دوست بودیم دوران دوستی که ن اون ن من از هیچی دریغ نمیکردبم همین الانشم من همینم همین دو سه روز پیش بزاش لباس زمستونی گرفتم ؛
برای دیروز کادو نگرفت حالا من بهش گفتم نمیخوای برام چیزی بگیزی و اونم معذب شد و امروزم انگار رفته ی چیزی بگیره کارم درست بود یا نباید میگفتم ؟
برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
یه سوال آیا در طول سال،همسرتون براتون خرید میکنه؟.از خورد و خوراک گرفته تا پوشاک و ..ایا تا به حال ...
اره تولدم همیشه کادو میده ولی همیشه اونو به همه مناسبتا حساب میکنه، من خیلی توقع ندارم که حتما هر مناسبت کادوی آنچنانی بخره من با یه شاخه گلم خوشحال میشم مثل پارسال ولی الان بیشتر از فرق گذاشتنش ناراحتم که انقد بین من و مادرش فرق گذاشت حداقل یه چیز کوچیکم برای من میخرید یه شیرینی ام نخرید حتی