2777
2789
عنوان

دارم دردمیکشم شدیدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 133 پست

عزیز دلم تو که بد اونو نمیخواستی ولی متاسفانه اون تو سن حساسی بوده و این کارو انجام داده به فکر درمان خودت باش دختر برو مشاور صحبت کن یکاری کن از این روحیه در بیای و براش قرآن بخون خودکشی گناه بزرگیه🥲

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            
چرا چرت و پرت میگی؟ 16 ساله چه میفهمه از دوست پسر داشتناگه کسی بهش تذکر نده انقدر توی این سن احساسات ...

شما فکر کردی خودت خیلی فهمیده هستی که با این لحن با بقیه صحبت میکنی؟

الان که همه دوست.پسر دارن تو نمیتونی به یکی بگی تو نداشته باش و فلان 

همه هم فاز گرفتین که اره ما داریم مراقبت میکنیم سمی تر از خودتون هیچکس نیست حتی اون پسر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما فکر کردی خودت خیلی فهمیده هستی که با این لحن با بقیه صحبت میکنی؟الان که همه دوست.پسر دارن تو نمی ...

رابطه اتون با دوست پسرتون در چه حدع؟ 

چند وقته باهمید؟ 

تا چه حد مقدمه ی خاستگاری و ازدواج را فراهم کرده؟ 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

اره بخدا که همینطوره اولین مرد زندگیم بود دلم نمیخواست از دستش بدم همه میگن اگر مونده بودی ۴سال دیگه ...

دقیقااااا  :) 

اگه میشه برگردید بهم

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

😔😔😔😔چرامن طفل قشنگموکشتم هیچوقت وهیچوقت خودمونمیبخشم دارم میسوزم کسی نیس اب بریزه روم خاموشم کنه

چقدر اختلاف سنی داشتید باهم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
رابطه اتون با دوست پسرتون در چه حدع؟ چند وقته باهمید؟ تا چه حد مقدمه ی خاستگاری و ازدواج را فراهم کر ...

خواستگاری کرده اما خانوادم قبولش ندارن 

۴سال 

ماشین و شغل داره دستش هم به دهنش میرسه درامد ماهیانش ۳۰-۴۰تومنه 

خواستگاری کرده اما خانوادم قبولش ندارن ۴سال ماشین و شغل داره دستش هم به دهنش میرسه درامد ماهیانش ۳۰- ...

ببین دوست پسر هست تا دوست پسر

توی مرد ها چند نفر عین دوست پسر شمان؟ 

خیلی خیلی کم

بیشترشون هوس مهمه براشون

من مخالف دوست پسر داشتن نیستم ولی توی یه سنی باید اتفاق بیوفته که درک داشته باشن و درست انتخاب کنند

نه16 سالگی که کلی سگ گرسنه دنبالشن

اخلاقمون متفاوته  :)) 

من دوست دارم به سطحی از استقلال برسم که بودن و نبود هیچ پسری برام مهم نباشه 

دوست دارم فقط خودم رشد و پیشرفت کنم

و حاظر نیستم قبل ازدواج تن به رابطه بدم امکان نداره قبول کنم

بخاطر همین موضوع هم با کسی که خیلی خیلی عاشقش بودم تموم کردم

هم سن هم هستیم 

ولی شما متفاوتی

امیدوارم به هم برسید و خوشبخت بشید

خواستگاری کرده اما خانوادم قبولش ندارن ۴سال ماشین و شغل داره دستش هم به دهنش میرسه درامد ماهیانش ۳۰- ...

😔😔😔😔چرامن طفل قشنگموکشتم هیچوقت وهیچوقت خودمونمیبخشم دارم میسوزم کسی نیس اب بریزه روم خاموشم کنه

نه عزیزم شما نکشتیدش

این حرفا چیه

سرنوشتش این بوده

شاید حتی اگر شما اون حرف رو نمیزدید هم طی یه حادثه چنین اتفاقی میوفتاد

شما خودتون رو سرزنش نکنید

سعی کنید که با خیرات اون دنیا رو براش اروم کنید

😔😔😔روح فرشته قشنگ شما اروم وشاد بحق امام حسین😔دارم میترکم عزیزم اخه من خودم بزرگش کردم

عزیزم چند وقته این اتفاق افتاده ؟مگه چی شد در لحظه این تصمیمووگرفت

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 
منو ببخشید که با شما تند حرف میزنم من خودم درد کشیده ام زمانی که نوجوان بودم وقتی خواهرم با خانمای ف ...

صمیمی.؟؟؟میگم شبو روزبغلم بود دقیقه ب دقیقه بوسش میکردم

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

منو ببخشید که با شما تند حرف میزنم من خودم درد کشیده ام زمانی که نوجوان بودم وقتی خواهرم با خانمای ف ...

صمیمی.؟؟؟میگم شبو روزبغلم بود دقیقه ب دقیقه بوسش میکردم

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم