2777
2789
عنوان

کسی میدونه چیه

27 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر

من هجده سالمه و از صبح یکم سردرد و تهوع داشتم، خیلی شدید نبودم. رفتم سالن تا درس بخونم از ساعت هفت تا همین الآن، ساعت‌های چهار خیلی شدید شد تا ساعت شش، باز از شش بهتر شد تا هفت و الآن نیم ساعتی میشه که دوباره شدید شده. تمام سرم درد میکنه و تمرکزش رو ناحیهٔ پیشانیه. توی سالنمون هوا خفه است ولی الآن یک و نیم ساعتی میشه که اومدم خونه و بهتر نشدم هنوز. 

کسی میدونه ممکنه از چی باشه؟

باید بری دکتر . اینجوری من ک دکترم حتی نمیتونم تشخیص بدم عزیزم

آره ولی خب... رفتم و گفت که علائم چیزی نیست خودش خوب میشه و بعد من مونده بودم... گفتن شوهر داری؟ گفتم نه گفتن پس حامله هم نیستی و گفتن خودش خوب میشه:/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره ولی خب... رفتم و گفت که علائم چیزی نیست خودش خوب میشه و بعد من مونده بودم... گفتن شوهر داری؟ گفت ...

چیزی نیست ک اخه دکترش شاید مسلط نبوده . خودش خوب میشه ک بیا منم بگم با چای نبات و عرق نعنا خوب میشی 

اینم حرفیه آخه بخاری‌هاشون زیاد مطمئن نیست جایی که منم میشینم به بخاری نزدیکه

چون از صبح سردرد داشتی اتاق خواب خودتم چک کن 

وسائل گرمایشی تون بخاریه ؟؟؟

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد