2777
2789

من خودم دارم آنلاین شاپ میزنم

نمیدونم چقدر بیشتر باید فروخت

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چون لباس قیمت فروش مشخص نداره نمیشه دقیق گفت مثلاً کار همسرم پخش مواد غذایی و تغذیه هست چون قیمت فروش داره معمولا مغازه دار ۲۰تا۳۰درصد سود می‌کنه حالا شاید بعضی اقلام یکم کمترو بیشتر بشه،اما پوشاک نه بستگی به جا و فروشنده و کیفیت کمتر و بیشتر میشه

خب چون لباس قیمت فروش مشخص نداره نمیشه دقیق گفت مثلاً کار همسرم پخش مواد غذایی و تغذیه هست چون قیمت ...

مثلا من لباس با جنس و كيفيت درجه يك توليد ميكنم و همين مدل رو بيرون ٣٦٠ به بالا ميفروشن…من نهايت چقدر ميتونم به مغازه دار بفروشم؟

هيچكي نميدونه؟!

ببین ببین هر لباس چقد برات در میاد بعد ۲۰درصد اول بکش روش ببین چطور میشه فروشت اول سعی کن با قیمت پایین شروع کنی تا مشتری جذب بشه بعد که کیفیت کارت رو دیدن و مشتری زیاد شد میتونی نرخ نهایی رو مشخص کنی

مثلا من لباس با جنس و كيفيت درجه يك توليد ميكنم و همين مدل رو بيرون ٣٦٠ به بالا ميفروشن…من نهايت چقد ...

همیشه درصد مغازه از تولید کننده بیشتره چون شما عمده فروشی میکنی و اونا تک فروشی،خب اگه رو لباست که مغازه قراره بفروشه ۳۶۰هزار،۲۰درصد رو در نظر بگیریم تقریبا سودت میشه ۷۰ هزار و لباس رو باید بدی به مغازه ۲۹۰ اینا

همیشه درصد مغازه از تولید کننده بیشتره چون شما عمده فروشی میکنی و اونا تک فروشی،خب اگه رو لباست که م ...

البته من تو کار فروش لباس نبودم از یه با تجربه بپرسی بهتر می‌تونه راهنماییت کنه این فقط نظر منه