من برای پولشون غبطه نمیخورم چون زحمتشو کشیدن ولی واسه بی پولی خودم متاسفم.
چه زحمتی؟
واقعا چه زحمتی
من دوستای مولدار دارم یعنی هیچ تصوری از پول نداشتن ندارن
اصلا نمیدونن یعنی چی خیلی براشون عجیبه کسی پول نداشته باشه با وجود این همه فقری که هست مثلا حتی ّه ذهشون هم خطور نمیکنه ممکنه یک ادمی یگ روزی پول نون هم نداشته باشه
به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا برووحالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب عزیزم یک دکتر دیگه برو .من واسه یک دندونم باید عصب کشی میکردم گفت خیلی کار داره نمیدونم باید ریشه رو ترمیم کنی فلان کنی چکار کنی دیدم خیلی گرون میشه رفتم یش ی دکتر دیگه خیلی با تجربه بود گفت اصلا لازم نیست کارایی که اون دکتره گفته رو بکنی فقط کافیه عصب کشی کنی بعد پر کنی/اون اولیه انگار هیچی بلد نبود
میشه دعا کنی ی ازدواج خوب داشته باشم؟🩷🥺ممنون. ی صلوات هم کافیه،عاقبت بخیر بشی
پولی که احترام و آرامش میاره و قطعا خوبهاین تفکر رو تو مغزمون کردن که بی پولی خوبه و پول بَده.غلطه ا ...
ببین بنظر من جهان واقعا تغییر نکرده و رویای پولدار شدن برای ما یعنی قشر کارگر( همه مون گارکر محسوب میشیم چه کارمند چه ...) محاله..
برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....