2777
2789
عنوان

چرا همه راحتیا و خوشیا مال پولداراس⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 142 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون دیگهخوش به سعادتشون واقعا

آره 

پول باعث رشد استعداد هم میشه 

چطور ممکنه یکی پول گیتار نداشته باشه اما یه خواننده بشه؟

چطور ممکنه کسی پول یه کتاب نداشته باشه اما دارای تحصیلات عادی بشه 

نویسنده مورد علاقه  میگه

من پول میخواهم پول زیادی هم میخواهم 

با داشتن پول من یک آدم متشخص میشوم 

همین پول کثیف تمام استعداد های آدمو شکوفا می‌کنه 

و این قاعده تا آخر دنیا پابرجاست...

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
نه من دوس دارم پولدار باشمحداقل راحت میخوابن

دلم میخاست کشورم سوسیالیستی بود همه یکسان پول داشتن کسی غبطه کس دیگه رو نمیخورد بخاطر پولداربودنش

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

ناامید نباش انشاالله خدا درست میکنه منم مثل خودتم یه مدتیه یه پولی لازم دارم در ب در دنبال وامم ک او ...

الهی که به بهههههترین شکل حل بشه.الآن دلشکسته ام.امیدوارم دعام برآورده بشه

شوهرم این هفته باید ۴۰۰ میلیون پاس کنه خالی خالی هستیم استرس خواب وخوراک برامون نذاشته اگه داشتم الا ...

بگردم🥺

الهی که همین امشب جور بشه.برای خدا کاری نداره.

غصه نخور.خدا خیلی بزرگه

نه بابااز سر شکم سیری حرف میزدگفتم ندارم ایمپلنت کنم به چپش گرفت

دیگه دکترا انصافم ندارن البته واسه ایمپلنت هر دوسه ماه وقت میدن ۷ تومن رو میکشیدی میگفتی بقیشو دفعه بعد میکشم تا دو ماه دیگه جمع میکردی قبول نمیکنه؟