2777
2789
عنوان

چرا همه راحتیا و خوشیا مال پولداراس⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 140 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره پول باعث رشد استعداد هم میشه چطور ممکنه یکی پول گیتار نداشته باشه اما یه خواننده بشه؟چطور ممکنه ...

پولی که احترام و آرامش میاره و قطعا خوبه

این تفکر رو تو مغزمون کردن که بی پولی خوبه و پول بَده.غلطه این حرف

دلم میخاست کشورم سوسیالیستی بود همه یکسان پول داشتن کسی غبطه کس دیگه رو نمیخورد بخاطر پولداربودنش

من برای پولشون غبطه نمیخورم چون زحمتشو کشیدن ولی واسه بی پولی خودم متاسفم.

تا دلت بخواد پولدار بدبخت دورمه عزیزم 

یکی اشناهامون وضع مالی بشدت خوبی دارند و همه اعضای خانواده شاغلن 

اما مادر خانواده و یکی از پسرهای خوشتیپ و پولدارش مبتلا به سرطان هستند از نوع بدخیم و غیر قابل درمان 💔 

یکی از دوستام همسر خیلی پولداری داره با یه عالمه طلا و...

ولی شوهرش خیانت می‌کنه بهش و دست بزن داره همش میگه روز و شب ندارم نمیتونمم طلاق بگیرم 🥲

یکی از اقواممون هم خودش پزشک متخصصه هم همسرش وضع مالیشون عالیه ولی همسرش بشدت تند اخلاقه سه ماه بعد از عروسی جدا شدند ...

همسایمون هم پولدارن دارن مهاجرت میکنند به کانادا ولی روزی نیست که خانومش تو کوچه نیاد جیغ و فریاد کنه و شوهرش نگیرتش زیر فحش و کتک ما همسایه ها نجاتش بدیم☹️

توی نی نی سایت هم پولدار بدبخت زیاد دیدم 

بخدا پول همه چیز نیست :)

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)