2777
2789
عنوان

چرا همه راحتیا و خوشیا مال پولداراس⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 146 پست
من برای پولشون غبطه نمیخورم چون زحمتشو کشیدن ولی واسه بی پولی خودم متاسفم.

چه زحمتی؟

واقعا چه زحمتی

من دوستای مولدار دارم یعنی هیچ تصوری از پول نداشتن ندارن

اصلا نمیدونن یعنی چی خیلی براشون عجیبه کسی پول نداشته باشه با وجود این همه فقری که هست مثلا حتی ّه ذهشون هم خطور نمیکنه ممکنه یک ادمی یگ روزی پول نون هم نداشته باشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم یک دکتر دیگه برو .من واسه یک دندونم باید عصب کشی میکردم گفت خیلی کار داره نمیدونم باید ریشه رو ترمیم کنی فلان کنی چکار کنی دیدم خیلی گرون میشه رفتم یش ی دکتر دیگه خیلی با تجربه بود گفت اصلا لازم نیست کارایی که اون دکتره گفته رو بکنی فقط کافیه عصب کشی کنی بعد پر کنی/اون اولیه انگار هیچی بلد نبود

میشه دعا کنی ی ازدواج خوب داشته باشم؟🩷🥺ممنون. ی صلوات هم کافیه،عاقبت بخیر بشی

تا دلت بخواد پولدار بدبخت دورمه عزیزم یکی اشناهامون وضع مالی بشدت خوبی دارند و همه اعضای خانواده شاغ ...

باز دختر خالم وضع مالی شوهرش خیلی خوبه ولی خیلی خسیسه هزارتومن براش خرج نمیکنه 

هرکسی هم ندونه میگه این ها چقدر خوشبختن و پولدار خوشبحالشون 

فقط ظاهر زندگیشون رو درست میکنند !

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

دیگه دکترا انصافم ندارن البته واسه ایمپلنت هر دوسه ماه وقت میدن ۷ تومن رو میکشیدی میگفتی بقیشو دفعه ...

نه من اصلا اون طرف فکم درد ندارم

ولی این دندونمو واقعا میتونست یه کاری کنه.

دیگه دکترا انصافم ندارن البته واسه ایمپلنت هر دوسه ماه وقت میدن ۷ تومن رو میکشیدی میگفتی بقیشو دفعه ...

نه واقعا نمیتونم پول جور کنم.اونی که اون آقا گفت حدود ۵۰ تومن بود

پولی که احترام و آرامش میاره و قطعا خوبهاین تفکر رو تو مغزمون کردن که بی پولی خوبه و پول بَده.غلطه ا ...

ببین بنظر من جهان واقعا تغییر نکرده و رویای پولدار شدن برای ما یعنی قشر کارگر( همه مون گارکر محسوب میشیم چه کارمند چه ...) محاله..

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....