2777
2789
عنوان

بارداری و تنهایی

73 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من هفته ۸ بارداری ام و ۱۹ سالمه جدیدا شوهرم مجبوره دو شیفت کار کنه چون مامانم گفته سیسمونی نمیده و خودمون باید جور کنیم والبته همسرم قسط داره خداروشکر خانواده شوهرم خیلی حواسشون بهمون هست من مادر و پدرم جدا شدن و مادرم دوباره ازدواج کرده راستش با اینکه خونشون نزدیکه ولی وقتایی که شوهرش هست راحت نیستم برم اونجا خیلیییییییی  احساس تنهایی میکنم تو خونه تنهام صبح تا ظهر با عصر تا شب که شوهرم بیاد کاریم نمیتونم بکنم چون کمرم درد میگیره خون ریزی کردم یه هفته پیش برا همین می ترسم خیلی کاری بکنم نه میتونم کاری بکنم نه حتی جایی دارم که برم همه غم های عالم از کارای بابام و مامانم از سختیای  زندگیم میاد تو سرم نه خواهر دارم نه برادر شوهرمم همینطور چی کار کنم میشینم تو خونه گریه میکنم امیدم به خدا و امام رضاس  اما خیلی تنهام چی کار باید بکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجا غریبم و‌همسرم اکثرا سرکاره

خیلییی از تنهایی خسته شدم

چقدر دوست دارم رفیقام پیشم بودن می رفتیم می گشتیم 🥲

حتی باردارم‌نمیشم به امید بچه این روزای خسته کننده راحت تر بگذره🥲🥲

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

دوستی چیزیخونه ی مادرشوهر نمی تونی بری؟

یه دوست صمیمی دارم تازه رفته دانشگاه وکالت میخونه الان سرش شلوغ شده همش نمیتونم بگم بیاد پیشم بعدشم وقتی میاد راستش خیلی دیر میره خونه خودشون میزاره تا شوهرم بیاد خونه 

احتمالا ویار نداری که غصه تنهایت میخوری

من هفته یازدهم هنوز ویار داره اذیتم میکنه نمیدونم خوراکی که الان مبخورم رو ده دقیقه دیگه بالا میارم یا نه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستی چیزیخونه ی مادرشوهر نمی تونی بری؟

خونه مادر شوهرم خیلی دوره مثلا امروز اونجا بودم برای ناهار بعدش دوباره شوهرم رفت سرکار ساعت چهار منم رسوند خونه  وقتایی که شوهرم هست باهم اونجاییم اینجوری نیستم که تنهایی برم

وقتت رو پز کن با کتاب خوب خواندن با فیلم خوب دیدنمیتونی کتاب روانشناسی کودک بخونی

انقدر برا خودم برنامه ریزی میکنم خودم خیلی کتاب خون بودم قبل بارداری ولی الان نمیدونم چم شده اصلا انگار حوصله هیچی ندارم خیلی عجیب شدم هم حوصله ندارم کاری انجام بدم هم کلافم از بیکاری اصلا اهل بخور بخواب نبودم ولی الان چم شده نمیدونم

احتمالا ویار نداری که غصه تنهایت میخوری من هفته یازدهم هنوز ویار داره اذیتم میکنه نمیدونم خوراکی که ...

من ویار خیلی کم دارم ولی هرچی میخورم سر دلم می مونه و معده درد میگیرم خیلی کم باید چیزی بخورم هرجوری میخوابم دلم درد میگیره ولی خداروشکر اونقدر حالم وخیم نیست اما نمیتونم کاری بکنم چون دکتر گفته برا خون ریزی که کردی استراحت کن

من ویار خیلی کم دارم ولی هرچی میخورم سر دلم می مونه و معده درد میگیرم خیلی کم باید چیزی بخورم هرجوری ...

من حالم خیلی بد بود جوری که بک روز کامل فقط اب بالا میورذم حالا رفتم سرم زدم دوروز خداروشکر کمی بهترم

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس شکاکم هستی😅

شک ندارم به شوهرم خداروشکر خیالم راحته ازش اما هرچیزی یه اندازه ای داره رفیق سه چهار ساعت نه اینکه از صبح ۸ بیاد تا دو خونت بمونه اون تایمی که همسرم هست میخوام تایمم برا اون باشه