2777
2789

دوستان وسط امتحان یهو شکمم صدا میده بدجور، حیثیتم می‌ره... آب و خوراکیم نمیذارن ببریم چون شبیه امتحان نهایی چیدن دارن شبیه سازی میکنن :)))

کاری ترفندی بلدید صداش درنیاد؟ 😭🤣 

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل آزمون یا شب قبل عرق زیره یا عرق نعنا بخور نفخ دفع بشه

از استرس و ایناش نیست، چون کلا استرس نمی‌گیرم و برامم مهم نیست امتحان

ولی یهو صدا میده با اینکه گشنمم نیست 😭🤣 وای خیلی بدهه

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
قبلش غذا بخور کاملا معدت پر بشه که دیگه حالت از غذا بد بشه

هفت صبح کی میلش می‌کشه آخه 😭🤣 ولی سعیمو میکنم

از استرس و ایناش نیست، چون کلا استرس نمی‌گیرم و برامم مهم نیست امتحانولی یهو صدا میده با اینکه گشنمم ...

فقط عرق نعناع 

من هم چندسال پیش همبنجور شده بودم هرچه هم میخوردم باز شکمم صدامیداد

همین عرق نعناع نجاتم داد

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

منم طولانی مدت غذا نمیخوردم شکمم صدا میداد تو دانشگاه و مدرسه همیشه صداش در میومد استرس میگرفتم😂قبل ...

عالیه 🤣 🫶🏼