2777
2789
عنوان

بسته مای لیدی تبلیغ نینی سایت🤍❄️

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 113 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرس ولی رفیقمه حالش و پرسیدم😂💔

😂😂

شرمنده من یکم گیراییم کجه😂

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

چیز عجیبی نیست اکثر محصولات یه کالاهایی تحت عنوان کالای رایگان یا سمپل دارن که فقط برای تست میدن به مشتری به صورت رایگان بخان یه بسته سمپل بدن که صرفا اقتصادی نداره دیگه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
😂😂شرمنده من یکم گیراییم کجه😂

فدات شم عزیزم

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

سه ماه قبل باید باشه 😂 من زدم برا تولدم آورد ، یک ماه بعد از تولدمم باز ی دونه دیگه از شومیز اومد خ ...

وای یه چیزی بپرسم

الان باید کدومو بزنم برای نمونه رایگان؟

مکسی

اولترا

سوپرپد

کیسه میخوام داشته باشههه😂

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

بسیاررر صحیح و بجا😂😂😂😂اتفاقا من‌شرکت‌شوتیز هم رفتم ثبت‌نام‌کردم منتظرم‌روز تولدم بستمو بیارن🤣🤣 ...

عه جدیی یه ماه دیگه تولدمه کجا باید برم ثبت نام کنم

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

من همه جور نوار بهداشتی خریدم ولی الان چند ماهه از یه برند خارجی استفاده میکنم عااااشقش شدم روش عکس ماهه مخصوص شب  با خییال رتحت انقد جذبش بالتس و بزرگه خیییلی عالیه کاصلاا نمیخواد هی چکس کنی تنظیم کنی

اسمشو نمیدونم تو دراورمه

وای یه چیزی بپرسمالان باید کدومو بزنم برای نمونه رایگان؟مکسیاولتراسوپرپدکیسه میخوام داشته باشههه😂

مکسی و اولترا کیسه داره 

سوپر پد ، پدرش بهتره ، من امتحان کردم همه رو و کلا دیگه سوپر پد میگیرم ، میخوای همه رو بزن که متوجه تفاوتشون برای خرید هم بشی 😂

وای یه چیزی بپرسمالان باید کدومو بزنم برای نمونه رایگان؟مکسیاولتراسوپرپدکیسه میخوام داشته باشههه😂

منم کیسه دار میخوام واسه جای پدم تو کیف 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

سوز به دلت😂

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

مکسی و اولترا کیسه داره سوپر پد ، پدرش بهتره ، من امتحان کردم همه رو و کلا دیگه سوپر پد میگیرم ، میخ ...

عه مرسیییی

پس پیش به سوی کیسه🥹

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

عه جدیی یه ماه دیگه تولدمه کجا باید برم ثبت نام کنم

گوگل کن باشگاه مشتریان شونیز