2777
2789

بچم پنج ماهشه آنفولانزا گرفته

آموکسی سیلین و دیفن هیدرامین دکتر داد و گفت قطره استامینوفن بدم،ساعت ده شب دادم و الان تب سنج از زیر بغل ۳۷.۵نشون میده که میگن نیم درجه اضافه کنین

چرا پایین نمیاد تب؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

پاشویه کن 

یه دستمال نمدار دایم بزار روی شکم و کتفاش

پیاز حلقه کن بزار کف پاش جوراب بپوشون 

38خیلی بالا نیست نگران نیاش

لباسشو کم کن اتاقم خیلی گرم نباشه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پاشویه کن یه دستمال نمدار دایم بزار روی شکم و کتفاشپیاز حلقه کن بزار کف پاش جوراب بپوشون 38خیلی بالا ...

خونه که یخه فقط رکابی و شلوار نازک تن کردم

خیلی سرفه میکنه وقتی خوابه میترسم بهش دست بزنم

تبش طوری هست که نیاز باشه بیدار بمونم امشب؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
شیاف بزن بچه های منم با استامینوفنتبشون پایین نمیاومد

شیاف برای نوزاد میشه؟

خونه که یخه فقط رکابی و شلوار نازک تن کردمخیلی سرفه میکنه وقتی خوابه میترسم بهش دست بزنمتبش طوری هست ...

خیلیم یخ نباشه که لرز کنه 

ملایم کن هوای خونرو برای سرفش محیطو مرطوب کن 

الان تبش خیلی نیست ولی یوقت میخوابی میره بالا 

یبار دستمال نمدار بزاری میاد پایین

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
اگه میتونی ببرش بیمارستان

دیشب تا صبح برای اون یکی بچم بیمارستان بودم دیگه شوهرم بیهوش شده کل روز هم نخوابید

دعا کن برام هر سه تا بچم آنفولانزا گرفتن خونه مون شده بیمارستان

ببین پیاز و رنده کن بزن کف پاش خیلی بهتر از شربت و شیاف

پیاز مثل حنا هست؟آخه حنا طوری هست که اگه دیر از کف پا برداری بدن یخ میزنه پیاز هم این طوره؟

واینکه حتما باید رنده بشه؟

دیشب تا صبح برای اون یکی بچم بیمارستان بودم دیگه شوهرم بیهوش شده کل روز هم نخوابیددعا کن برام هر سه ...

انشاالله خدا شفاشون بده مواظب باش خودت مریض نشی حداقل بتونی ازشون مراقبت کنی

امشب نخواب مرتب پاشویه ش بده و مراقب باش تبش بالاتر نره 

پیاز مثل حنا هست؟آخه حنا طوری هست که اگه دیر از کف پا برداری بدن یخ میزنه پیاز هم این طوره؟واینکه حت ...

من رنده میکردم میزدم خیلی خوب بود تبش رو میاورد پایین نه یخ نمیکرد 

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم