2777
2789
عنوان

توروخدابیاین شوهرم گفت ازتومیگذرم ازمامانم نمیگذرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4049 بازدید | 170 پست
با اینکه عروسم و بهترین کار همسرت میکنه

تو‌ میدونی چیکار کن کلا برو خونه مادر شوهرت زندگی کن عروس نمونه 

ایش😏

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

میترسم ازبچم دورشم وگرنه بخداهمسن امشب میرم

بچه تا ۷ سالگی با مادر ،تازه دختر ۹ سالش که بشه خودش تو دادگاه انتخاب میکنه با کی باشه

کوتاه نیا وقتی اولویت شوهرت نیستی فردا هر مشکلی با مادرش پیش بیاد طرف اونا میگیره مگه چقدر میتونی تحمل کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😳😕عجب پلشتیه چقد شیک و مجلسی میخواد شوهرش و راهی قبرستون کنه که زودتر به خواستش برسه

بقران الان که داره گریه میکنه فقط براخودشو به مابچسبونه اگرمن مثلابهش بگم اشکال نداره بامازندگی کن خداشاهده میشینه فقط منتظر که کی شدهرش بمیره

اینا عقده دارن ،یا خودشون پسر دارن توقع دارن چتر بشن بعدا سر خونه زندگی پسرشون

تاپیکاشو ببین فعلا نامزده فردا وقتی با خونه جدایی هم کلافش نکردن فرار کنه بره 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بچه تا ۷ سالگی با مادر ،تازه دختر ۹ سالش که بشه خودش تو دادگاه انتخاب میکنه با کی باشهکوتاه نیا وقتی ...

اخه مثلایسال دوسال سه سال نیس که بگم باشه چندسال زندگی میکنم انشالا عمرش زیادشه ولی ۲۰_۳۰سال دیگ شایدبخام راهش ببرم مگه میشه؟ کل زندگیم نابودمیشه هیچی نمیفهمم

اخه مثلایسال دوسال سه سال نیس که بگم باشه چندسال زندگی میکنم انشالا عمرش زیادشه ولی ۲۰_۳۰سال دیگ شای ...

فقط قهر ،برو حتی تا پای طلاق ولی کتری کن حساب کار دستش بیاد بهش بفهمون حق نداره زیر حرفش بزنه

الان داغه بعد که  به خودش اومد دید زندگیش داره میپاشه به غلط کردن میوفته

تاپیکاشو ببین فعلا نامزده فردا وقتی با خونه جدایی هم کلافش نکردن فرار کنه بره

واقعاخیلیا راحت دارن قضاوت میکنن هیچوقت نمیخام این سرایط براکسی پیش بیاد ادم ازدواج میکنه که نستقل سه اگ قرارباشه بامادرسوهرزندگی کنم چراپس ازدواج کردم؟ خوب مجردمیموندم بامامان خودم زندگی میکردم دیگ ولی حیف از ذات مردایی که تواین موقعیت ها معلوم میشخ

خب برای پسرش ناز نکنه برا کی ناز کنه؟تازه هنوز پدرشوهرت زندس من نمیدونم دعوا سره چیه

معمولا زن برای شوهرش ناز میکنه نه پسرش

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

اسی کاملا بی سیاست رفتار کردی جای تو بودم میرفتم یه لیوان آب میاوردم میگفتم مادرجون بیا بخور به این چیزا فکر نکن فعلا که همه دوره‌ همیم خدایی نکرده اتفاقی افتاد یه فکری میکنیم گارد گرفتی نو موقعیت حساس اشتباه بوده کارت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تو‌ میدونی چیکار کن کلا برو خونه مادر شوهرت زندگی کن عروس نمونه ایش😏

عروس نمونه نیستم هیچوقت حاضر نیستم با مادرشوهر ز ندگی کنم چون اطراف ما همچین چیزی اصلا نیس 

ولییییی اون مرد تو شرایط خیلی بدیه بی انصافی بجای درک شدن یکی بره رو مخش

درود بر شوهرت

یه لطفی به خودت و بقیه بکن با ابن اخلاقت هیچ وقت ازدواج نکن پسر کوچولو

برو شیر خشکت رو بخور

کودکان بزرگ هیکل که میگن شماهایید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
چون شما گفتید چشمدیگه ازدواج نمی کنم🤣🤣

دعا میکنم اگر ازدواج کردی هم دختری گیرت بیاد پدر در بیار😂که حالتون رو همچین جا بیاره آدم بشی

وقت خوابته کوچولو برو بخواب🤣😂فردا خواب می مونی مامانت دعوات میکنه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود