2777
2789
عنوان

توروخدابیاین شوهرم گفت ازتومیگذرم ازمامانم نمیگذرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4607 بازدید | 171 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی هم اینطور هست ابدا هم مشکل پیش پا افتاده ای نیست شما تفکر و نظرت رو برای خودت نگه دار واسه خودت ...

من خیلی آزادانه نظرمو بیان میکنم و با اسی حرف میزنم شما ن در جایگاهی نیستی که دخالت کنی تو نظرات من و حق اینو ندارین ک ازمن خورده بگیری الان هم دیگه ریپ نزن من  نخونده پیامتو پاک میکنم سیفونتو میکشم شبت خوش 

بقران ازروزی که فهمید شوهرش مریضه فقط خودشوزد به گریه که این بمیره من بایدباشمازندگی کنم

مادر شوهرت شاید ۱۰۰ سال عمرش باشه شما که نمیتونی اینهمه سال باهاش تو یه خونه باشه از همون اول اجازه نده خونت لنگر بندازه شما حق داری خونه ی مستقل داشته باشی اینکه تو یه ساختمون هم باشین رو اصلا قبول نکن اونم دردسره

درود بر شوهرت

خاک تو سر شوهرش و امثال شوهرش 

یعنی تو پدر زنت بمیره میری خونه مادر زنت زندگی می‌کنی یا اون میاد کلا خونت ؟

😐😒البته امیدوارم با این اخلاق هیچ وقت ازدواج نکنی هرجا هم میری بگو اخلاقت گنده عقل درست حسابی نداری که دختر مردم فکرش و بکنه بیاد با تو بی عقل زندگی کنه

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

حالا بزارین بنده خدا سرشو بزاره زمین بعد صحبت کنین

اینو باید یکی به مادر شوهرش بگه که از الان دندون تیز کرده شوهرش بمیره که بره بشه هوو عروسش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خاک تو سر شوهرش و امثال شوهرش یعنی تو پدر زنت بمیره میری خونه مادر زنت زندگی می‌کنی یا اون میاد کلا ...

کاش امثال این آقا وامثال شوهرمن ازاول خودواقعیشونو نشون بدن تاطرف بدونه باکی میخادزندگی کنه نکه بعداز چندسال زندگی اینجوری بگه برو وبزنه زیرحرفاش

اسی الان که فکر میکنم میبنم بعضی از کاربرا هم پر بیراه نمیگن. دست پیشو بگیر پس نیوفتی. حتی زندگی تو یه ساختمون هم قبول نکن. تا ببینی بعدا چی پیش میاد. بزار اقلا بعدا اگه خاستی با شوهرت حرف بزنی در این باره،  بتونی از موضع خودت یکم کوتاه بیای. وبال گردنت نشه مادرشوهره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بقران اینقدایناروگفتم دیوانه شدم میدونی الان اومدتواتاق چی گفت اخه؟ گفت پودرموبرداری؟ گفتم نه براکی؟ ...

😳😕عجب پلشتیه چقد شیک و مجلسی میخواد شوهرش و راهی قبرستون کنه که زودتر به خواستش برسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اسی الان که فکر میکنم میبنم بعضی از کاربرا هم پر بیراه نمیگن. دست پیشو بگیر پس نیوفتی. حتی زندگی تو ...

دلم میخادالان بزارم برم چون باشناختی ازشوهرم دارم الان محاله ازحرفش کوتاه بیاد

دلم میخادالان بزارم برم چون باشناختی ازشوهرم دارم الان محاله ازحرفش کوتاه بیاد

میفهمم خیلی سخته. فقط یه مرد ایرانی میتونه در این حد بچه ننه باشه و غیر منطقی.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را