2777
2789
عنوان

تورم غدد لنفاوی کودکان

51 بازدید | 10 پست

بردم دکتر ومیگن طبیعیه البته سونو هم بردم و ری اکتیو بود و بی خطر ولی حس‌میکنم هر دفعه متورم تره . اونایی که بچه هاشون داشتن به چه صورته تا کی هست و ایا درمانی استفاده کردین؟

مال برادر کوچیکم یه تایمی اینجوری شد ، دکتر اینام زیاد بردیم گفتن چیز خاصی نیس

خودش به مرور خوب شد

مال خودمم پارسال افتضاح باد کرد چند روز بعدش آبله مرغون گرفتم😑

نگران نباشید اگه دکتر گفت مشکلی نیس و آزمایشا طبیعی بودن خودش رفع میشه

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ندارم ولی خودم از حدود ۵سالگی تا ۹سالگی این غده های متورمو داشتم به حدی ک بزرگ بودن ک تو عکسامم مشخصه 

هیج اتفاقی برام نیفتاد و الانم ۲۳سالمه در خدمت شمام

جای نگرانی نیست 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

چقدر خدا را شاکرم ک بهم پیام دادی.ممنونم

سلامت باشی 🌹

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

من جوریم ک خودم دو روزه دارو اعصاب مصرف میکنم دائم اشوبم و نگرانشم. با اینکه دکترا لهم گفتن طبیعیه

نه قربونت اصلا نگران نباش 

بیماریای خطرناک با تب همراهن با خستگی مفرط با کبودی های شدید بی دلیل ، تب شبانه و لرز روزانه وو تعریق بیش از حد 

مگه بیماری الکیه ک شما دل اشوبه بگیری ؟ اصلا بهش فکرم نکن 

نه قربونت اصلا نگران نباش بیماریای خطرناک با تب همراهن با خستگی مفرط با کبودی های شدید بی دلیل ، تب ...

دعام کن هم خودمو هم دخترمو . خدا این نگرانیا را ازم دور کنه در روز. کلی دارو میخورم تو خواب و بیداری نگران گردنشم . 

دعام کن هم خودمو هم دخترمو . خدا این نگرانیا را ازم دور کنه در روز. کلی دارو میخورم تو خواب و بیداری ...

منو مامانم بعد از ۹سال باردار شده و اولین بچش بودم بعد از سقط مکرر خیلییی روم حساس بودن 

زمانیکه غده های لنفاویم ورم کرد مامانم میگه یه چشمش اشک بوده یه چشمش خون بااینکه دکتر میگفت پارامترای خونیم نرمالن 

تو بچه ها اینچیزا طبیعیه گلم خودتو مشغول کن فکر نکن اصلا خودت بعد یه مدت میبینی کلا نابود شدن این تورمای گردن 

با فکر و خیال خودتو داغون میکنی از من گفتن

🙏🏻🌸