2777
2789

من برادر خودم دهه هشتادیه و دهه هشتادی زیاد داریم تو فامیل ، خوب توشون زیاده 

اما متولدای تقریباً ۸۷ به بعد خیلی متفاوت ترن و ...

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باور کن تو همه سن و سالا پرو و دریده هستیه جور عجیبی گیر دادن به ما

نه بخدا نسل جدید دیگه اکثرا پررو بی ادب بی حیا دهه شصت و هفتاد ممکن توشون دریده باشه ولی کم خیلی کم ولی نسل جدید و بلانسبت نمیشه جمعشون کرد اصلا 

من برادر خودم دهه هشتادیه و دهه هشتادی زیاد داریم تو فامیل ، خوب توشون زیاده اما متولدای تقریباً ۸۷ ...

موافقم متفاوت ترن واقعا

(من چقد به شما حس خوبی دارم این وسط بگم🤨)

اما حرفای زشتی میزنن بعضیا

یه خانمی همینجا میگفت شماها شوهری و عقب افتاده و فلانید ما فکر درس بودیم شماها پیرید و ما بیبی فیسیم 

بعیده این حرفا از یه زن گنده ۴۰ ساله به خدا 

انگار کینه دارن 

.

نه بخدا نسل جدید دیگه اکثرا پررو بی ادب بی حیا دهه شصت و هفتاد ممکن توشون دریده باشه ولی کم خیلی کم ...

اطرافیان شما توی تربیت بچه هاشون کوتاهی کردن چرا به همه ما نسبت میدین؟

.

خودمم این تاپیک نظر زننده ای به نسل جدید دادم😑😂

۸۳ هستید؟

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

این معلومه روان سالمی نداره

یک سال و نیمه هرکس به مامانم میرسه گیر میده که دخترت فلان بود بچه بود سنش کم بود 

یا هی میگن درس میخونه نمی‌خونه 

انگار وزیر آموزش پرورشن 

دقیقا هم همونایی که دختر بالای ۴۰ سال و مجرد دارن این حرفا رو میزنن 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

نه بخدا نسل جدید دیگه اکثرا پررو بی ادب بی حیا دهه شصت و هفتاد ممکن توشون دریده باشه ولی کم خیلی کم ...

چرا الکی جمع می‌بندی ؟ 

کی متنفره؟هرکس متنفره حسوده نسل جدید با یک دهه تفاوت با نسل من ، ده ها پله بالاتر هستن و بسیار فهمید ...

توی خیلی چیزا یه دهه شصتی یا هفتادی به ما برتری داره

و خیلی چیزا هم ما برتری داریم

و نتیجه گیری کلی ناراحت کنندست

و ماچ به شما..

.

موافقم متفاوت ترن واقعا(من چقد به شما حس خوبی دارم این وسط بگم🤨)اما حرفای زشتی میزنن بعضیایه خانمی ...

دقیقا این حرفا رو خیلی زیاد میزنن‌ تو این سایت 

دقیقا این حرفا رو خیلی زیاد میزنن‌ تو این سایت

خیلی خیلی

طوری که یه خانم سن بالا ناراحت شد گفت شما پدرکشتگی داری با اینا چرا اینطوری حرف میزنی درباره نسل جدید

میگفت نه ما با حیا و خانوم بودیم اینا دریده ان 

😁

.