2777
2789
وای خب اون که طبیعیه هشتاد با هفتادمرد معمولا بزرگ تره الان من شوهر دهه نودی بردارم اینا راضی میشن؟ ...

خب اینام از نسل قبلتر خودشون شوهر بردارن اینم ما باید بگیم تا یاد بگیرن؟🤣

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من متولد سال 77 هستم نسل جدید حساب میشم یا نسل قدیم؟

ای خواهر من .. من خودم ۷۸ م

ولی امروز یه کلیپ دیدم گفت دهه ۸۰ ۹۰ و ۴۰۰ ها نسل جدیدا 

هفتاد و ۶۰ و ۵۰ اینا قدیم 🥲

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ای خواهر من .. من خودم ۷۸ مولی امروز یه کلیپ دیدم گفت دهه ۸۰ ۹۰ و ۴۰۰ ها نسل جدیدا هفتاد و ۶۰ و ۵۰ ا ...

جدیدن

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خب اینام از نسل قبلتر خودشون شوهر بردارن اینم ما باید بگیم تا یاد بگیرن؟🤣

دقیقاا😂😂

ما هشتادیم از هقتاد و شصت برمیداریم

اینام پنجاهی و چهلی بردارن 

البته دهه شصت ب ما نمیخوره فاصله زیاده

.

اطرافیان ما نه نی نی سایتوای سهم شوهر چیهتا دلت بخواد پسر مجرد ریخته از دخترا هم بیشتراینا چرا اینطو ...

انگار مثلا ما مقصریم طرف هرکس اومده خواستگاریش یه انگی‌ چسبونده بهش ردش کرده از همه ایراد گرفته حالا سر ۴۰ سالگی یادش افتاده بی شوهر مونده 

به خدا طرف اشک تو چشماش جمع شده بود تو جشن عقدم کم مونده بود بیاد وسط زار بزنه بعد می‌گفت مژه تو چشمش افتاده که چشماش خیس شدن تا قبل اومدن عاقد مژه تو چشمش نبود عاقد که اومد یهو مژه‌ها حجوم بردن تو چشماش

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

وای خب اون که طبیعیه هشتاد با هفتادمرد معمولا بزرگ تره الان من شوهر دهه نودی بردارم اینا راضی میشن؟ ...

نه دیگه دهه شصت با شصت 

هفتاد با هفتاد 

هشتادی هم با هشتادی شاید راضی شدن🤣🤣🤣

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

نه دیگه دهه شصت با شصت هفتاد با هفتاد هشتادی هم با هشتادی شاید راضی شدن🤣🤣🤣

من شوهر با اختلاف سنی ۱۰ ساله میخوام باید کیو ببینم😂

لعنتیای حساس

من ۸۴ ام پسر دهه هشتادی مال دهه نودیاست نه ما🥴

.

کی متنفره؟

هرکس متنفره حسوده 

نسل جدید با یک دهه تفاوت با نسل من ، ده ها پله بالاتر هستن و بسیار فهمیده و عاقلن

بینشون کودک هم دارن 

ولی اکثرا پخته هستن

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂