2777
2789
عنوان

میخوام کنکور بدم با بچه بیاین تروخدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط زود فکر خودت باش که دو سه سال دیگه میفهمی با خودت چیکار کردی مگه بچه توعه تا الانم خیلی لطف کردی ...

منم میدونم پارسال که زاییده بود ۲۵ روز خونش بودم فقط ب غیر بعدش که میومد ۱۰ روز ۱۰ روز میموند خونمون اخرم که قبول نشدم یکی حرف بچه نزد گفتن نخوندی میدونم اخرش پشیمونی واسم میمونه مامان بابامم تا دوماه پیش که بچشو نمیاورد اینجا خودشون وبالم بودن بابام اخبارش گوش همسایه رو کر میکرد داداشم تو اتاقم بازی میکرد مامانم به زور میبردم مهمونی میخوام بگم فقط بچه نیس همشون خودخواهن به جز خودم کسی فکر من نیس

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

سالن مطالعه نداره شهرموندیه کتابخونه دره پیت داره اونم زوج و فردیه فقد نصف هفته میشه رفت

ای بابااا

تووو! اگه بخوای یه فکری به حال این وضع بکنی خودت بشینی منطقی فکر کنی میفهمی باید چیکار کنی 

هر چی میگم نمیخوای قبول کنی دیگه. بشین تا کنکور بشه خواهرت قبول شه تو باز بمونی پشت و افسردگی وو باز بچه داری کنی تا اون بره کلاس بره سر کار. عه اعصابم خورد میشه از این بی سر و زبون بودنت که حق خودتو نمیتونی بگیری. جمع کن بابا خودتو

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

سالن مطالعه نداره شهرموندیه کتابخونه دره پیت داره اونم زوج و فردیه فقد نصف هفته میشه رفت

گلم یه گوش گیرایی هستن شبیه هدفون ولی گوش گیرن

من اگر اشتباه نکنم از ابزار فروشیا گرفتم

بگو گوش گیر برا جوشکاری یا همچین‌چیزایی 

زیادم گرون نیس بخر بزن

مدلای بهترشم هست یکم‌گرون بود برا من

ولی خب صدارو تاحد زیادی کاهش میده

بخر بزن راحت درساتو بخون ایندت خیلی مهمه

اگرم کتابخونه نمیتونی خیلی بشینی سعی کن یچیز ببری اگر گیر ندن بهت بندازی کف زمین راحت باشی

نگه ندار بزار تو حال خودت برو اتاق درم قفل کن درس بخون بچه هرقدر جیغ زد گریه کرد یا مامانت عصبانی شد نیا بیرون یه مدت جدی برخورد کن بزار حساب کار دستشون بیاد

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
ببخشید اسی.خیلی عصبی جواب دادم. از این دست توقعات از خودمم داشتن و تهش هم که نتیجه دلخواهمو نگرفتم ه ...

نه بابا خودمم اینا از ذهنم گذشته چه گریه ها که نکردم بخاطر همین فکرا پارسالم دیدم که چطور جواب محبتمو دادن اما امسالم باز دلم به حال خواهرم سوخت ولی دیگه بسمه من پاسوز هیچکس نمیشم فقط نمیدونم تو چهارماه چه کاری ازم برمیاد😓

نه بابا خودمم اینا از ذهنم گذشته چه گریه ها که نکردم بخاطر همین فکرا پارسالم دیدم که چطور جواب محبتم ...

دلت فقط برای خودت بسوزه.

منم پارسال کنکوری بودم. وقتی مهمونی نمی‌رفتم زنگ میزدن کلی حرف بارم میکردم تو از آدم بدوری افسردگی داری، میخواستی چیزی قبول بشی سال اول قبول بشی

امسال که قبول شدم همون آدما بهم احترام میذارن. هر چند که حرفا و رفتاراشون یادم نمیره.

فایده نداره تا کی؟ یهو روانی شو همه چیرو بهم بزن بهتره اینکه خودخوری کنی و خواهرت هم که خودخواه

الان دارم به حال خودم گریه میکنم ولی کامنتاتون واقعا منو با حقیقت رو به رو کرد میرم کتابخونه شده میرم تو کوچه تو سرما میخونم اما له نظرت تو ۴ ماه میتونم پزشکی بیارم منی که صفرم

سوالی درباره کنکور داشتی در حد توانم باشه کمک میکنم

مرسی عزیزم بنظرت تو وقت مونده چه پایه ای رو بخونم اصلا نهایی بخونم یا کنکور

الان دارم به حال خودم گریه میکنم ولی کامنتاتون واقعا منو با حقیقت رو به رو کرد میرم کتابخونه شده میر ...

صفر باشی تقریبا نمیشه 

من واقعیت رو میگم نه صرفا بخوام الکی امیدوارت کنم 

ولی بعید میدونم صفر باشی به هر حال تو قبلا یه دور درسا رو تست زدی تموم کردی 

به هر حال اگه امسال نشه سال بعد قطعا میشه به شرطی که از الان براش بخونی 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن