2777
2789
عنوان

میخوام کنکور بدم با بچه بیاین تروخدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 56 پست
اصلا حرف درسو نیارچطوری اون پررو پررو مسئولیت خودشو داره میندازه گردن تو.. تو هم پرو باش بگو منم کار ...

من مجردم خونه مامانمم بچه رو درواقع پیش مامانم میزاره اما مامانم فقط بچه رو میگیره نگه نمیداره حقم داره چون کار داره بچه هم خیلی فضول و بیش فعاله اگه یه ثانیه حواسم بهش نباشه ی گلی اب داده حالا از اون طرف دامادمون شغلش ازاده میتونه یه ماه بچشو نگه داره اما اینکارو نمیکنه دیگع واقعا دارم فک میکنم نمیخان من یه چیزی بشم😓

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان چند ساله استخدامی میده هرسال هیچی به هیچی تا پارسال که بچه نیاورده بود همش با شوهرش عشق و حال ب ...

هیچ کی یادش نیست و همه میگن خودت خواستی 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

خودت به خواهرت بگو فصل امتحانامه همش امتحان دارم میترسم نتونم خیلی حواسمو جمع بچه کنم یه فکری بکن بر ...

اصن براش مهم نیس ن خودش ن شوهرش شده یه هفته مونده اینجا بعد خودم گفتم دلتم براش تنگ نشده بیای ببریش ک اومدن بردن 

اول به خواهرت بگو گوش نکرد به شوهرت خواهرت بگو تا یکم خجالت بکشن

شوهرخواهرم از عمد بچه نگه نمیداره تا خواهرم نتونه درس بخونه چون دلش نمیخواد زنش معلم شه و از خودش سر 

شوهرخواهرم از عمد بچه نگه نمیداره تا خواهرم نتونه درس بخونه چون دلش نمیخواد زنش معلم شه و از خودش سر

خب این مشکل خواهرته نه تو 

وقتی شوهرش راضی نیست اگه معلم شد لابد بازم بچه رو میاره به شما میده 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من مجردم خونه مامانمم بچه رو درواقع پیش مامانم میزاره اما مامانم فقط بچه رو میگیره نگه نمیداره حقم د ...

آهااا خب سالن مطالعه ثبت نام کن صبح برو شب بیا

این بار بچه رو آورد بزار خونه به مامانتم بگو وقتی مسئولیت قبول میکنی خودتم فکر بقیه شو بکن  

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

اصدا با بچه نمیشه درس خوند من خودم خواهر برادر کوچیک داشتم و میرفتم طبقه پایین که کلا صدا نباشه روزی ...

بخدا عاصی هستم کتابخونه هم خیلی سختمه که برم 😭الان یک ماهه نگاه کتابم نکردم چه برسه ۱۰ ساعت

آهااا خب سالن مطالعه ثبت نام کن صبح برو شب بیااین بار بچه رو آورد بزار خونه به مامانتم بگو وقتی مسئو ...

سالن مطالعه نداره شهرموندیه کتابخونه دره پیت داره اونم زوج و فردیه فقد نصف هفته میشه رفت

اگه الان جلوی خواهرت نگیری و جای درس خوندن بچه داری کنی تا آخر عمر خودتو نفرین میکنی که چرا خودتو فدای دیگران کردی

ببخشید اینطور میگما ولی شده درو روی خواهرت باز نکن تا بیخخیال بشه بره

همون خواهر پس فردا قبول نشی میزنه تو سرت

بخدا عاصی هستم کتابخونه هم خیلی سختمه که برم 😭الان یک ماهه نگاه کتابم نکردم چه برسه ۱۰ ساعت

فایده نداره تا کی؟ 

یهو روانی شو همه چیرو بهم بزن بهتره اینکه خودخوری کنی و خواهرت هم که خودخواه

نه خونه داره میخواد برا استخدامی بخونه

قرار نیست شما رو فدای خودش کنه 

شما تحت هیچ شرایطی از وقت و درس ات نزاری

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .