میدونع من رو فالور دختر حساسم اولش ۱۰۰ نفرو انفالو کرد بخاطر من من ی مدت حالم خوب بود دیدم باز تگ توگ فالو کرده هیچ نگفم ک باز دعوامون نشع ولی اون فکرده من بیخیال شدم پرو شد باز فالو میکنع این چنروز واقعا مغزمو فشار میده با اینکارش
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اون حرفشو راست گفت ینی؟مثل وضعیت من و اونولی حس میکنم پشیمون میشه اگ منو از دست بده
راست گفته اون هم میخاد صدتا پلنگو فالو کنه دید بزنه هم بدون هزینه تورو واسه اینده تو ابنمک نگه داره ... بعد چه تضمینی هست در اینده بهتر پیدا کنه نره ؟
ببین این ادم اگه بهش هشدار اخر را هم بدی و حتی اگه همه را انفالو کنه و خاستگاری هم بیاد باز باید چقدددددر دقت کنی و چقدر بسنجیشو چقدر خودشو بهت ثابت کنه که بتونی برای یک عمر بهش اعتماد کنی که خدا نکرده بعد دوتا بچه یهو دوباره برنگرده به رفتارای قبلش
اولاش بهم گفته بود تو چقد مهربونی گفم ارع ولی کاش نبودم مهربونا همش ضربه میخورن سواستفاده میشع ازشون ...
خودشم نمیفهمه شاید ... اکثر دخترامون بی قید شدن و پسرامون دارن مفتی و بدون تعهد حالشو میبرن و هم دخترا و هم پسرا ضرر میکنن جامعه داغون شده همه دارن بهم اسیب میزنن جنبه ازادی را ندارن