2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 271 پست
خودشم نمیفهمه شاید ... اکثر دخترامون بی قید شدن و پسرامون دارن مفتی و بدون تعهد حالشو میبرن و هم دخت ...

خودش ی گاوه واقعیع هیچی نمیفهمه رفتاراش سمیه

دخترا بدتر شدن دور از جون شما 💔

دخترای بی قید و بند خیلی جالبن تو ازدواج چنان دقت میکنن که دخترای پاک این دقتو ندارن چون میدونن چقدر پسرا سو استفاده گر و بازیگرای ماهرین واسه همین اونا تو ازدواج درست تر انتخاب میکنن بعد ما فک میکنیم شانس دارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه با مامانت مشورت کن رفیق باش اون خیلی عاقله ذات پسرارو واست روو میکنه

بخدا تا الان هرچی بشع هرکی مزاحم میشد میگفم ولی فقد اینو نگفم چون ترسیدم اجازه نده ولی خیلی دوست دارم بگم...میترسم فقد

دخترای بی قید و بند خیلی جالبن تو ازدواج چنان دقت میکنن که دخترای پاک این دقتو ندارن چون میدونن چقدر ...

ارع تجربشون بالاهه دیگ مث ادمای سادع بی تجربه نیستن ک ندونن چخبره

آفرین واقعا همینه

کاش مام میتونسیم تشخیص بدیم

خودش ی گاوه واقعیع هیچی نمیفهمه رفتاراش سمیهدخترا بدتر شدن دور از جون شما 💔

تو دنیای به این بدی خیلی دقت کن و خیلی دقیق شو تو انتخابت از اصولت نگذر چون مردی که یسری حد و مرزهارو نداره ادم امنی نیست و بهت تو زندگیم مدام استرس و رنج میده حتی اگه همسرت باشه

تو دنیای به این بدی خیلی دقت کن و خیلی دقیق شو تو انتخابت از اصولت نگذر چون مردی که یسری حد و مرزهار ...

واقعا برام تجربع شد از حد مرزام کوتاه نیام و دیگ مهربون نباشم پیش پسر جماعت چون فقد سو استفادست...

مثل ایشون ک منو درگیر حرص کرده..

بخدا تا الان هرچی بشع هرکی مزاحم میشد میگفم ولی فقد اینو نگفم چون ترسیدم اجازه نده ولی خیلی دوست دار ...

اصلا نترس مادرت حتی اگه دعواتم کنه صلاحتو میخاد و در مورد دیدار حضوری هم نگو تو ماشین . فقط بگو رسمی و تو مکان عمومی بود . مادرت پر از تجربس واقعا حیفه بخاطر ترست ازش بهره نبری اون نمیذاره اشتباه کنی قدرشو بدون 

اصلا نترس مادرت حتی اگه دعواتم کنه صلاحتو میخاد و در مورد دیدار حضوری هم نگو تو ماشین . فقط بگو رسمی ...

نمیدونم فاز خودمم چی بود نکفم اخع تا الان از ریز ترین کارام جرئیاتم میگم حتی قبل این ی نفر پبشتهاد داده بود بش گفم گفت ادم خوبی ب نظر نمیاد من ب طرف گفم قصد اشنایی ندارم تمومش کردم ولی این نمیدونم چیشد اصلا تا ابنجا کشیده شد

اره کاش میگفم

وگرنع اینطوری نمیشد

اگه ادم از خانوادش فحش کتک بخوره و حتی زندونی هم بشه به این پسرای نامرد می ارزه که با یه عکس پروفایل ...

واقعا درستع

ارزش همه چیو داره جز نادیده گرفتع شدن بی احترامی دیدن🥲

خدا میخاست برات تجربه بشه

ببخشید عزیزم سرتونو درد اوردم صبح شد

اینم بگم که دیگه مزاحمتون نشم بیشتر از این

اولاش ک حرف میزدیم روزای اول میگفت تو تالا خانوادتو پیچنونذی بری گفم نه هرجا میرم میدونن مگ کار خلافی قرارع بکنم ک نگم بعد گف عع پس چقد بچه مثبتی گفم خودت چی گف اره خیلی میپیچندم ولی خب قبلنا الان ادم شدم نمیدونم اینا راست گف یا نه ک ادم شده بغد الان ک فک میکنم میگم همونطور ک خانوادش میپیچند خب ممکنه منم الان بپیچونه دروغ بگع

ببین بهترین دوستت مادرته .... اون فرشته راهنمای توعه که خدا گذاشته سر راهت ... هر دختری این نعمتو ند ...

درستع عزیزم

چقد شما خوب راهنمایی میکنید

خدا حفظتون کنه بابت تمام نصیحتایی ک کردین لطف کردین🥲🌸🥰