2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2664 بازدید | 271 پست
به خاسگارات فک کن دقیقا اونا همون پسرای خوبین که تو دلت ارزشونو داری نه این لاشیای زبون باز تنوع طلب ...

ارع 

خوده منم مرض دارم سمت ادمای خوب نمیرم سمت لاشی رفتم انگار🚶🏻‍♀️

دقیقا ولی همه بیوجدان شدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سنش کم باشه دستش خالی باشه اصلا واقعا پسر خوبی باشه ... ولی چه تضمینی بهت میده که مثلا بعد اینکه دستش پر شد و سنش بالا رفت بیاد ؟ تو عمر و جوونیتو بزاری پای یه دوستیکه هر لحظه بدون تعهد میتونه راحت تمومش کنه ؟ 

ببین اونی ک مردونگی داره حتی با دست خالی میاد جلو ... گول حرفای پسرا رو نخور که عمرتو هدر میدن با به ...

ارع حداقل خانوادشو میفرستع جلو ی حرکتی چیزی

نه ولقعا نمیتونم الکی صبر کنم تا تعهد واقی نده

نمینونم ایندمو نابود کنم

رفاقت فقط بهت استرس میده پیرت میکنه جوونیتو میگیره قشنگیتو میبره حتی اگه بهترین پسر دنیا هم باشه .... چون هیچ تعهدی توش نیست و این استرس اینده دختر رو از بین میبره

سنش کم باشه دستش خالی باشه اصلا واقعا پسر خوبی باشه ... ولی چه تضمینی بهت میده که مثلا بعد اینکه دست ...

دقیقااا حرف من همینه من رو چ حساب بدونم میاد برا همین میگم باید یجوری ثابت کنه

این خیلی ترسناکه نیاد عمر ادم تلف میشه

رفاقت فقط بهت استرس میده پیرت میکنه جوونیتو میگیره قشنگیتو میبره حتی اگه بهترین پسر دنیا هم باشه ... ...

خب پس اینایی ک باهم رفیقن رلن ی مدت بعد میان میگیرن چطوریه🚶🏻‍♀️

ببین پسرا دستشون که پر شد سنشون که بالا رفت ۹۹ درصد با دوست دخترشون نمیمونن اون موقع هم انتخاب هاشون تغییر میکنه پس ریسک و قمار نکن عمرتو رو ادمایی که شرایطشو ندارن تا رسما بهت تعهد بدن

خب پس اینایی ک باهم رفیقن رلن ی مدت بعد میان میگیرن چطوریه🚶🏻‍♀️

فک میکنی چن درصدن ؟ همه هزار تا الان رل سابق داشتن فک میکنی چرا ؟ چون متعهد نیستن بهم . چون رفاقت هیچ تضمینی نیست . چقد باید همه چی خوب پیش بره که دو نفر با هم ازدواج کنن ...

ببین پسرا دستشون که پر شد سنشون که بالا رفت ۹۹ درصد با دوست دخترشون نمیمونن اون موقع هم انتخاب هاشون ...

واقعا؟

چرا اخع مگ دوست دخترشون چشونع ک نمیگیرن

دلم گرفت

پس اینایی که ۵ سال یه پا هم صبر میکنن میان میگیرن چ شانسی دارن اخع🥲

فک میکنی چن درصدن ؟ همه هزار تا الان رل سابق داشتن فک میکنی چرا ؟ چون متعهد نیستن بهم . چون رفاقت هی ...

حس میکنم خیلی کمن و شانس میخاد ک ب ازدواج تبدیل شه

درسته🥲

هم همه چیم خوب پیش بره ممکنه طرف یهو بازی دربیاره

اخه بنظرت این ادم ارزش صبر کردنتو داره ؟ ابن داره علنا بهت میگه ببین من لاشیم من هولم

نه با این وضعیت اگه درست نشع ک فک نکنم بشه...

ینی واقعا لاشیع🥲💔

یا شاید از اینا خوشش اومده هرچی باشع من سادم اینا از من خوشتیپ ترن 

واقعا؟چرا اخع مگ دوست دخترشون چشونع ک نمیگیرندلم گرفتپس اینایی که ۵ سال یه پا هم صبر میکنن میان میگی ...

خیلی کم و محدود همچین چیزی هست اکثرا دخترا وابسته شدن و پای هر گند کاری از پسره که دیدن موندن تا پسره بلاخره راضی شد بگیردشون خیلیاشون با دل ناخوش عروسی کردن چقد اخه ساده ای تو رویایی . اگه بخای رفیق بمونی ۵ سال چی از عصابت میمونه با این همه استرسی که این ادم بهت میده ؟ 

اونا هم که میمون چن سال یا مجبورن یا پسره جوری خوب و درسته که اب تو دلشون نمیذاره تکون بخوره که خیلیییی هم بندرته

نه با این وضعیت اگه درست نشع ک فک نکنم بشه...ینی واقعا لاشیع🥲💔یا شاید از اینا خوشش اومده هرچی باشع ...

ببین تو مرواریدی تو صدف اونا عروسک عمومی هستن چون ارزونن چون راحتن چون بی قید و بندن همه پسرا سمتشون میرن چون اونا رو واسه استفاده میخان ... تو چون پاکی چون پوشیده ای طرف بخودش جرات نمیده یا خدا باهاته که اینا چشمشون تورو نمیگیره خدا بهت رحم میکنه