میدونع من رو فالور دختر حساسم اولش ۱۰۰ نفرو انفالو کرد بخاطر من من ی مدت حالم خوب بود دیدم باز تگ توگ فالو کرده هیچ نگفم ک باز دعوامون نشع ولی اون فکرده من بیخیال شدم پرو شد باز فالو میکنع این چنروز واقعا مغزمو فشار میده با اینکارش
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین وحشتناکه اوضاع طرف شوهرشه یهو بعد چن سال میفهمه بیمار روانیو جنسیه . تو چطور جرات میکنی با یه مردی ک اصلا زورت بهش نمیرسه تنها بری جای خلوت چقد دعای مادرت پشتت بود که در رفتی . تو نمیدونی همون بار اول چقد بعضیا بهشون تجاوز میشه الان به محارم هم اعتمادی نیست انقد وضع خرابه حتی جلو دایی و عمو هم باید حواست جمع باشه
اخه عابروم میره پشتم حرف میشه ...اره خاستگاری ینی واقعی...
واقعا فک میکنی تو دنیایی که انقد کثیفه ابروی تو با این چیزا رفته الان ؟ تو فقط شکر خدا کن که با این سادگیت چطوری از دست این پسرای تنوع طلب دخترباز در رفتی تا الان
هر کی باهات برخوردت کنه میفهمه که ساده و پاکی نگران ابروت نباش الکی فکرای منفی نکن . فقط خدا خاست بهت یه تلنگر بزنه که ببین چقد میشد بد بشه ولی خدا رحم کرد بهت
فکر بد کنن فدای سرت اینم تاوان تجربه به این بزرگی شد واست . بلاخره باید یجا بخاطر حرف مردم هم شده سعی کنی درست پیش بری و با این پسرای تنوع طلب قراره حضوری نذاری و به اون پسری که انقد درک و شخصیت داره که میاد مردونه خاسگاری یکم فکر کنی
ببین اونی ک مردونگی داره حتی با دست خالی میاد جلو ... گول حرفای پسرا رو نخور که عمرتو هدر میدن با بهونه های مختلف . پس اگه هر کی مرده جلو میاد ... غیر این باشه خدا شاهده نامرده که عمر و جوونیه یه دخترو هدر میده تو انتظار و استرس
به خاسگارات فک کن دقیقا اونا همون پسرای خوبین که تو دلت ارزشونو داری نه این لاشیای زبون باز تنوع طلب . پسره پاک و درست غیرتش نمیذاره که با رفاقت بهت استرس و عذاب بده تا سال ها قایمکی تو انتظارش بمونی
تو چقد معصوم و قشنگ و حیفی ... اونم اگه ادم باشه رسما میاد جلو .... از عکسش هیچی نمیشه فهمید مهم نه عکسشه نه حرفاش ... مهم اینه که در عمل مردونه و شرافت مندانه بیاد جلو