2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 271 پست
با عکس مگه میشه . تو فقط حضوری تنهایی جای خلوت تو ماشینش نرو . شهرتون کوچبکه مکان عمومی هم نرو همون ...

نه ولی خب بزارم فقد حستونو بگید بش؟بزارم؟

چشم

راست میگین به قیافع نیست

شانس اوردم چیزی  نشد خدا بهم رحم کرد

ارع اگ تجاوز میشد...🚶🏻‍♀️💔

فدای سرت ک دیده باشن برو شکر خدا کن اگاه شدی ... از الان ببعد حواست جمع باشه ... مردی که با دخترا دو ...

اخه عابروم میره پشتم حرف میشه ...

اره خاستگاری ینی واقعی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین وحشتناکه اوضاع طرف شوهرشه یهو بعد چن سال میفهمه بیمار روانیو جنسیه . تو چطور جرات میکنی با یه مردی ک اصلا زورت بهش نمیرسه تنها بری جای خلوت چقد دعای مادرت پشتت بود که در رفتی . تو نمیدونی همون بار اول چقد بعضیا بهشون تجاوز میشه الان به محارم هم اعتمادی نیست انقد وضع خرابه حتی جلو دایی و عمو هم باید حواست جمع باشه 

اخه عابروم میره پشتم حرف میشه ...اره خاستگاری ینی واقعی...

واقعا فک میکنی تو دنیایی که انقد کثیفه ابروی تو با این چیزا رفته الان ؟ تو فقط شکر خدا کن که با این سادگیت چطوری از دست این پسرای تنوع طلب دخترباز در رفتی تا الان

واقعا فک میکنی تو دنیایی که انقد کثیفه ابروی تو با این چیزا رفته الان ؟ تو فقط شکر خدا کن که با این ...

اخه شهرمون کوچیکع برا همین میگم بییننن دارم سوار ی ماشین پسر میشم فکر بد کنن

اره واقعا

ولی خب گیر یکیشون افتادم...

ببین وحشتناکه اوضاع طرف شوهرشه یهو بعد چن سال میفهمه بیمار روانیو جنسیه . تو چطور جرات میکنی با یه م ...

الان ک فکر میکنم حس میکنم اشتباه کردم ولی اعتماد کرده بودم🥲

فقد دستمو گرفت بوس کرد اونم معذرت خاهی کرد دید یجوری شدم هم گفت چقد مظلومی 

دقیقا چون بلاخره مردن دیگ🚶🏻‍♀️

فکر بد کنن فدای سرت اینم تاوان تجربه به این بزرگی شد واست . بلاخره باید یجا بخاطر حرف مردم هم شده سعی کنی درست پیش بری و با این پسرای تنوع طلب قراره حضوری نذاری و به اون پسری که انقد درک و شخصیت داره که میاد مردونه خاسگاری یکم فکر کنی

هر کی باهات برخوردت کنه میفهمه که ساده و پاکی نگران ابروت نباش الکی فکرای منفی نکن . فقط خدا خاست به ...

خودشم روز اول اشنایی فهمید گف حس میکنم دلت پاکه

هی چشم

خداروشکر

فکر بد کنن فدای سرت اینم تاوان تجربه به این بزرگی شد واست . بلاخره باید یجا بخاطر حرف مردم هم شده سع ...

اونو بلاک کردم🥲🤣

تجربه خوبیم شد

دیگ غلط کنم با پسر برم بیرون ب جون خودم اولین بارم بود

ببین اونی ک مردونگی داره حتی با دست خالی میاد جلو ... گول حرفای پسرا رو نخور که عمرتو هدر میدن با بهونه های مختلف . پس اگه هر کی مرده جلو میاد ... غیر این باشه خدا شاهده نامرده که عمر و جوونیه یه دخترو هدر میده تو انتظار و استرس

به خاسگارات فک کن دقیقا اونا همون پسرای خوبین که تو دلت ارزشونو داری نه این لاشیای زبون باز تنوع طلب . پسره پاک و درست غیرتش نمیذاره که با رفاقت بهت استرس و عذاب بده تا سال ها قایمکی تو انتظارش بمونی

تو چقد معصوم و قشنگ و حیفی ... اونم اگه ادم باشه رسما میاد جلو .... از عکسش هیچی نمیشه فهمید مهم نه عکسشه نه حرفاش ... مهم اینه که در عمل مردونه و شرافت مندانه بیاد جلو

تو چقد معصوم و قشنگ و حیفی ... اونم اگه ادم باشه رسما میاد جلو .... از عکسش هیچی نمیشه فهمید مهم نه ...

ممنونم عزیزم لطف دارین

اره🥲مهم اینه کی بیاد سنش کمه درک میکنم گرونیه ولی منم تا کی صبر کنم الکی وقتی تعهد نده

رفتاراشم ک سمی شدع