2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 271 پست
گند زد ب ظاهر خودش حداقل اینجور دخترارو فالو نمیکرد💔🥲خیلی ناراحتم از اینک با این اولینم شذ اولین ب ...

ناراحتی عزیزم طبیعیه ادم گاهی باید تاوان بده تا خطای بزرگتری نکنه تا پس فردا با دوتا بچه پشیمون نشه

ببین حس من مهم نیست من همیشه بنارو به بد میذارم اون ادم باید بهت لاشی نبودنشو ثابت کنه نه با حرف بلک ...

اره ن تنها خوب نبودنشو ثابت نکرد هیچ بلکه پیشرفتم کرد اینارو فالو کرد

چقد بدبختم  این گیرم افتاد💔

حق میگین درسته

بیینم ایندفه چه میکنه💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناراحتی عزیزم طبیعیه ادم گاهی باید تاوان بده تا خطای بزرگتری نکنه تا پس فردا با دوتا بچه پشیمون نشه

درسته تجربه مهمه ولی خب خیلی ناراحتم چون ب خودشم گفم تالا با پسر نامحرمی دست ندادم کسی دستم نگرفته ولی گند زدم🥲

اون حرفشو راست گفت ینی؟مثل وضعیت من و اونولی حس میکنم پشیمون میشه اگ منو از دست بده

راست گفته اون هم میخاد صدتا پلنگو‌ فالو کنه دید بزنه هم بدون هزینه تورو واسه اینده تو ابنمک نگه داره ... بعد چه تضمینی هست در اینده بهتر پیدا کنه نره ؟

ببین حس من مهم نیست من همیشه بنارو به بد میذارم اون ادم باید بهت لاشی نبودنشو ثابت کنه نه با حرف بلک ...

یبار بهم گف من گذشتم خیلی بیشعور بودم ولی الان ادم شدم نمیدونم منظورش چی بود

اره ن تنها خوب نبودنشو ثابت نکرد هیچ بلکه پیشرفتم کرد اینارو فالو کردچقد بدبختم این گیرم افتاد💔حق ...

بدبخت نیستی تو ساده و پاکی همه رو مثه خودت دیدی ... اون بی لیاقته ... برات تجربه شد به هر پسری تا خودشو بهت ثابت نکرده اعتماد نکنی 

راست گفته اون هم میخاد صدتا پلنگو‌ فالو کنه دید بزنه هم بدون هزینه تورو واسه اینده تو ابنمک نگه داره ...

پسرع بیشعور💔🥲چقد بهم برخورده مگ من خرم صبر کنم نگا کنم

پیدا میکنه حتی الانشم پیدا کرده

بدبخت نیستی تو ساده و پاکی همه رو مثه خودت دیدی ... اون بی لیاقته ... برات تجربه شد به هر پسری تا خو ...

اره مشکلم همینه برا همینم همبشه ضربه میخورم

توبه میکنم دیگه تو رابطع نرم خستع شدم💔

ببین این ادم اگه بهش هشدار اخر را هم بدی و حتی اگه همه را انفالو کنه و خاستگاری هم بیاد باز باید چقدددددر دقت کنی و چقدر بسنجیشو چقدر خودشو بهت ثابت کنه که بتونی برای یک عمر بهش اعتماد کنی که خدا نکرده بعد دوتا بچه یهو دوباره برنگرده به رفتارای قبلش

بدبخت نیستی تو ساده و پاکی همه رو مثه خودت دیدی ... اون بی لیاقته ... برات تجربه شد به هر پسری تا خو ...

اولاش بهم گفته بود تو چقد مهربونی گفم ارع ولی کاش نبودم مهربونا همش ضربه میخورن سواستفاده میشع ازشون ولی خودش بهم ضربه زد

پسرع بیشعور💔🥲چقد بهم برخورده مگ من خرم صبر کنم نگا کنمپیدا میکنه حتی الانشم پیدا کرده

اون صد نفرم پیدا کنه کسی باهاش نمیمونه چون گیج و تنوع طلب شده از تو هم بهتر پیدا نمیکنه چون هیچ اپشن خاصی نداره

ببین این ادم اگه بهش هشدار اخر را هم بدی و حتی اگه همه را انفالو کنه و خاستگاری هم بیاد باز باید چقد ...

دقیقا نکتع خوبیو گفتین چون من ازش اینچیزا دیدم ک فالو میکنه ولی ندیدم ک چت کنه ولی شک دارم🥲💔

موندن با این ادما هم با ترس استرسه

خیلی سخت شد

هرجور فک میکنم انگار تموم شدن راه بهتریه

اولاش بهم گفته بود تو چقد مهربونی گفم ارع ولی کاش نبودم مهربونا همش ضربه میخورن سواستفاده میشع ازشون ...

خودشم نمیفهمه شاید ... اکثر دخترامون بی قید شدن و پسرامون دارن مفتی و بدون تعهد حالشو میبرن و هم دخترا و هم پسرا ضرر میکنن جامعه داغون شده همه دارن بهم اسیب میزنن جنبه ازادی را ندارن

اون صد نفرم پیدا کنه کسی باهاش نمیمونه چون گیج و تنوع طلب شده از تو هم بهتر پیدا نمیکنه چون هیچ اپشن ...

الانم ک ب قول حرفای اونموق فک نمیکرد قبولش کنم حالا ک کردم ولی باز میخاد منو از دست بدع با این رفتاراش حتی قدر منم نمیدونع...چون با یکی دیگ خوشه شاید