2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هرشب باشوهرم میخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 62 پست

باید خود همسرت بگه من یکبار خانواده همسرم داشتن دخالت میکردن خونه شون بودم مادرش گفت الان دستش تنگ واقعا هم اون تایم تنگ بود داشت خونه میساخت گفت اگه میشه فعلا طلا نگیر همسرم بیرون بود شنید گفت این بین منو نسیم شما ها اصلا چرا خودتون دخالت میدین همون شد دیگه تموم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم سرکارمون گذاشتی

حتی اگه واقعی باشه شما و همسرت الان ب هم نامحرمید چون یکسال رابطه نداشتید

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اسی من چن روزه مادرشوهرم اینا خونمونن موقع خاب منوشوهرم همون اتاق خودمون میخابیم اونا پذیرایی میخابن ...

خودشون کنارهم میخوابن اصلا من نذاشتن حرفی بزنم 

میگه بیرون سالن سرده

خونرو گرم کن بخاری تو سالن نیست جاش کنار اون بنداز

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
حس میکنم سرکارمون گذاشتیحتی اگه واقعی باشه شما و همسرت الان ب هم نامحرمید چون یکسال رابطه نداشتید

نه رابطه که چرا ظهرا گاهی خیلی کمممم چون شوهرم شغلش آزاده شبا ساعت۱۱ میاد 

بله بهترین روش بدون دعوا همینه😂🤌

بله و برای من جووواب داد روبروش میشستم چکار ها نمیکردم اونم بالشت میزاشت رو شلوارش 🤣🤣🤣

بعد شب پیش خواهرش میخوابیدم هی حرص میخورد صدام میکرد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خودشون کنارهم میخوابن اصلا من نذاشتن حرفی بزنم

اسی فکر ادم خراب میشه خدای نکرده حسی بینشون نباشه 

بلخره شیطون همیشه در کمین 

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚

اتاق بدید مادرشوهرت ،خودتون برید سالن

اینجوری شاید بدونه ک زن و شوهرید

اگه همسرت باز چسبید ب مامانش ،بگو برو بالا پیشش بخواب

من شب میخوام کار کنم یا بگو حموم برم و ....

شاید اومدنش کمتر شد

نه رابطه که چرا ظهرا گاهی خیلی کمممم چون شوهرم شغلش آزاده شبا ساعت۱۱ میاد

شوهرت مگه تنها فرزند ایشونه؟

تشریف ببرن خونشون هر شب یکی از بچه بیان پیشش

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
خونرو گرم کن بخاری تو سالن نیست جاش کنار اون بنداز

نه واقعا سرده راست میگه ،ولی من بهش گفتم بروپیشرمامانت خونه خودش بخواب منم تنها خونه خودم من نمیترسم باز خجالت میکشه بگه ،البته تابستون بیرون اتاق میخوابید الان که هواسرد شده اومده اتاق 

شوهرم میگه نمیتونم ازخونه بیرونش کنم

بیرون کردن نه دیگه باید بفهمه خودش تشکیل خانواده داده الویت باید همسرش باشه جاش مادرشو بندازه تو پذیرایی بگه شب بخیر مادر شما برین تو اتاق خواب خودتون

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ