2777
2789
درخواست میدی کارت میاد درخونه تون وام هم میده اما وامهاش سودش بالاست بعد طرح رویش رافعال می کنی هر ی ...

یعنی هرماه ۱۸ هزار تومن به پولت اضافه میکنه؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهترین کار رو میکنه .ادمیزاد از یه ساعت بعدشم خبر نداره تا نمرده باید خرج کنه

خدا نکنه خودت بمیری😐

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

ازش ماهانه بگیر یه عنوان نفقه حتی اگه لازمم نداری پس انداز کن بذار بفهمه در قبال شما وظیفه داره

چجوری بگم هرماه بهم پول بده

چقدر بده مثلا؟

تو باید حتما خرج براش بتراشی .همون وام بگیرید که مجبور بشه پولی که داره رو قسط بده .پولی تو بساط اش ...

وان یعنی جی ازم چجوری وام‌بگیذم جرا؟؟

چکار کنم چجوری خرج بتراشم

فشیال صورت. برم این خرج اضافیع؟؟؟

وان یعنی جی ازم چجوری وام‌بگیذم جرا؟؟چکار کنم چجوری خرج بتراشمفشیال صورت. برم این خرج اضافیع؟؟؟

شارز گوشیم داره تموم میشه بعدا میام چتد روش خرج تراشی رو میگم خرج الکی و مول هدر بده نه . طوری که برای اینده تون هم مفید باشه

همسر من فوق العاده ولخرج و دست و دلباز من خیلی حسابگر و آینده نگرچه کردیم ؟اول بگم که زندگی با این ا ...

الان من دوست دارم برم فشیال 

ولی دلم میسوزه میکم خرج اضافیه پول نداره و داره برا ایندمون خرید میکنه🥹🥹

چجوری بندازمش تو خرج عزیزم

نامزد من به جز خانوادش واسه رفیقای مفت خورش هم خرج میکنه

شارز گوشیم داره تموم میشه بعدا میام چتد روش خرج تراشی رو میگم خرج الکی و مول هدر بده نه . طوری که بر ...

باش عزیزم

چجوری بگم هرماه بهم پول بدهچقدر بده مثلا؟

حقوقش چقدر هست؟

بگو مثلا ماهی ۳تومن یا ۵ تومن بزن برای کارهای شخصی و زنانه من به عنوان نفقه

ببین فحر نکن اگه نگیری خودتو عزیز میکنی

اتفاقا اگه الآن یادش بدی احترام میذاره بهت

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
الان من دوست دارم برم فشیال ولی دلم میسوزه میکم خرج اضافیه پول نداره و داره برا ایندمون خرید میکنه🥹 ...

هربار می‌رید بیرون سعی کن حتی شده یه شورت هم برای خودت بخری

حتی اگه رفتید فقط دور بزنید بگو دلم بستنی میخواد ، ذرت میخواد 

بعد هی بشین پیشش بگو انقد دلم میخواد برم فیشیال پوست 

بعد براش توضیح بده بگو پوستم خوب میشه و شفاف میشه و .. 

بگو هزینه‌اش انقدره نمیدونم برم نرم اگه بخوامم این ماه نمیتونم باید ماه بعد برم ولی این ارایشگاهه برای ماه بعد پره و ...