2777
2789

درخواست میدی کارت میاد درخونه تون 

وام هم میده اما وامهاش سودش بالاست 

بعد طرح رویش رافعال می کنی هر یک تومان ماهی هجده هزارتومان سودمیده 

اکرپولت خوب باشه سود خولی میگیری

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوری؟همین که میخوام تو خرج بندازنش مامانم سرزنشم میکنه که گناه داره داره وسایل خونه میگیرهولی الان ...

ازش ماهانه بگیر یه عنوان نفقه حتی اگه لازمم نداری پس انداز کن بذار بفهمه در قبال شما وظیفه داره

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
چطوری؟همین که میخوام تو خرج بندازنش مامانم سرزنشم میکنه که گناه داره داره وسایل خونه میگیرهولی الان ...

هر طور عادتش بدی تا آخر همونه، ضمنا اگه دهن لق و حرف درآر، نیس کم کم به زبان دوستانه بهش بگو، برا بقیه خرج نکن چون بعد از عروسی و بچه دار شدن خرج خودمون چند برابر میشه اونوقت اگه به یکباره دیگه نرسی خرج کسی بکنی کلی توقع و دلخوری ایجاد میشه 

تو باید حتما خرج براش بتراشی .همون وام بگیرید که مجبور بشه پولی که داره رو قسط بده .پولی تو بساط اش نباشه که مامانش و ابجی اش ازش بگیرن .

مامانت افکار مامان من رو داره قدیمی فکر میکنه شوهرهای نسل جدید با مردای قدیم رفتارشون یکی نیست که بخواهی به شیوه مامانت شوهر داری کنی . بخواهی مثل مامانت شوهر داری کنی بهت قول میدم روزی که مثل چی پشیمون از کرده خودت باشی .من اشتباه کردم تو نکن

همسر من فوق العاده ولخرج و دست و دلباز 

من خیلی حسابگر و آینده نگر

چه کردیم ؟

اول بگم که زندگی با این افراد خیلی سخته

تاخرخره توی قسط و وام انداختمش

آروم آروم مجبورش کردم سال دوم زندگیمون خونه بخریم 

الآنم که سال سومیم ماشین خریدیم 

دوبرابر و نیم حقوقش قسط داره هر ماه 

و خودش رو خیلی جمع و جور کرده

هنوزم با هم درگیریم

یه وقتا اون خیلی بریز و بپاش می‌کنه من جلوشو‌میگیرم 

یه وقتا من خسیس بازی در میارم اون جلومو میگیره 😂

ولی خب روی هم رفته جفتمون تونستیم از خود قبلی‌مون دور بشیم و به یه تعادلی برسیم 

حرفم اینه که بندازش توی خرج

و اینکه زنی که خرج داره ارج داره

و اینکه اونقدری خرج کن که اگه رفت برای مادرش خونه هم خرید نسوزی 

بعدشم توی عقد وقت دلسوزی و حسابگری نیست ، دلسوزی رو بزار برای بعد عروسیتون که زندگیتون یکی میشه 

اون الان باید متوجه بشه که زن‌ خرج داره ، باید ببینی برات هزینه می‌کنه یا نه 

مرد رو هرطور رفتار ‌کنی همون طوری بار میاد و عادت میکنه