2777
2789
عنوان

خونمو بفروشم طلا بخرم دارم دق میکنم از غصه

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 38 پست

[QUOTE=365414111]خب بنطرتون طلا گرون بشه ملک ثابت میمونه؟ اتفاقا همه چی گرون شده فقط ملک تا الان تکون نخورده و توی رک ...[/QUOTE

آخه یک ساله طلا هی گرون و گرونتر شده اما ملک تکون نخورده بعد تو تموم اینستا و همه جا میگن ملک مرد دیگه هیچکس سرمایه تو ملک نمیزاره و ملک روز به روز ارزونتر میشه بعد من خیلی غصه میخورم اخه همه دارو ندارم همون طلاهام بود الان احساس میکنم انداختم تو سطل اشغال اخه کود حیوانیم از گارسال تا امسال دو برابر شده اونوقت خونه که این همه هزینه بره ثابت ثابت

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کی اخه طلا تو یه سال دو برابر شد هنوزم ادامه داره اما خونه به تمام بازارها بی تفاوت بوده همچنان تو ر ...

خونه یهو تکون میخوره و تو بلند مدت سود خونه بیشتر از طلاست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
[QUOTE=365414111]خب بنطرتون طلا گرون بشه ملک ثابت میمونه؟ اتفاقا همه چی گرون شده فقط ملک تا الان تکو ...

ملک مرد؟ این همه آدم خونه نمیخان؟ اگه ملک سرمایه گذاری بدی بود بانک ها غول های ساخت و ساز نبودن! در هر صورت بنظرم الان که ملک توی رکوده، قطعا از قیمتی که خریدید خودتون کمتر میخرن ازتون، طلاهم که گرون شده از وقتی شما فروختید! فروش ملک یعنی دوسر ضرر، حداقل با نگه داشتن ملک یه سر ضرر کردید! حدیث داریم ملک رو فقط با ملک بزنید! پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هر يك از شما منزلى يا ملكى بفروشد بداند كه پول آن سزاوار بركت نيست ، مگر اين كه صرف خريد همانند آن شود .

ملک مرد؟ این همه آدم خونه نمیخان؟ اگه ملک سرمایه گذاری بدی بود بانک ها غول های ساخت و ساز نبودن! در ...

ممنون از راهنماییتون کاش طلا یه جا ترمز میبرید تا من یکم اروم بشم مثلا بگم 800 میلیون ضرر کردم تمام اما ول کن بالا رفتن نمیشه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤