پارسال 340 گرم طلا فروختم یه واحد مسکن مهر خریدم رهن خونرم روش گذاشتم تا الان800 میلسون تو ضررم روز به روزم ضررم داره بیشتر میشه موندم چی کار کنم بهمن مستاجرشمیره بفروشم ذگدوباره طلا بخرم هر چند الان با گول خونه 200 گرمم طلا نمیشه هیچ سال طلا تو یه سال بیشتر از 2 برابر نشده بود و خونه اینطور راکد و ثابت خیلی ناراحتم از شانس گندم دلم میخواد بمیرم دیگه مغزم درست کار نمیکنه خوب و بد چیه فقط میدونم اگه این روند ادامه دار باشه تا سال دیگه از ناراحتی دق میکنم
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
[QUOTE=365414111]خب بنطرتون طلا گرون بشه ملک ثابت میمونه؟ اتفاقا همه چی گرون شده فقط ملک تا الان تکون نخورده و توی رک ...[/QUOTE
آخه یک ساله طلا هی گرون و گرونتر شده اما ملک تکون نخورده بعد تو تموم اینستا و همه جا میگن ملک مرد دیگه هیچکس سرمایه تو ملک نمیزاره و ملک روز به روز ارزونتر میشه بعد من خیلی غصه میخورم اخه همه دارو ندارم همون طلاهام بود الان احساس میکنم انداختم تو سطل اشغال اخه کود حیوانیم از گارسال تا امسال دو برابر شده اونوقت خونه که این همه هزینه بره ثابت ثابت
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
[QUOTE=365414111]خب بنطرتون طلا گرون بشه ملک ثابت میمونه؟ اتفاقا همه چی گرون شده فقط ملک تا الان تکو ...
ملک مرد؟ این همه آدم خونه نمیخان؟ اگه ملک سرمایه گذاری بدی بود بانک ها غول های ساخت و ساز نبودن! در هر صورت بنظرم الان که ملک توی رکوده، قطعا از قیمتی که خریدید خودتون کمتر میخرن ازتون، طلاهم که گرون شده از وقتی شما فروختید! فروش ملک یعنی دوسر ضرر، حداقل با نگه داشتن ملک یه سر ضرر کردید! حدیث داریم ملک رو فقط با ملک بزنید! پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هر يك از شما منزلى يا ملكى بفروشد بداند كه پول آن سزاوار بركت نيست ، مگر اين كه صرف خريد همانند آن شود .