واقعا چیه؟ اصلا چند سالی هم زندگی کردیم، درس خوندیم ، شاغل شدیم، تشکیل زندگی دادیم مستقل شدیم احساسات مختلف رو تجربه کردیم خب که چی اصلا؟ چه معنی میده؟
چرا انقدر محتوای زندگی پوچ و بی معنیه؟
شما تصور کنید همه این مفهوم های در قالب زندگی برام پوچه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
میگه برای ازمایش اومدین تو شرایط مختلف با مشکلات و لذتهای مختلف سنجیده میشین ودرنهایت پرهیزگاران وکسایی که کارنیک انجام میدن تواین دنیا،، برندگان اون سرا هستن
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
خب وقتی قدرتشو نداشته باشی بخوای ولی نشه بدوی ولی نرسی انقدر همه ی این مراحلو تکرار کنی ولی نشه همش ...
ببین عزیزم من تا تهش رفتم تهش اینه فقط تو ثانیه ثانیه از زندگیت زندگی کن همین خوش بگذرون شاد باش بخن. به هیچی فکر نکن فکر نکن از کجا اومدیمکجا میریم اصلا فکر کن مغز نداری فکر کن مغزت یه مدت قرار سایلنت بشه ک
که تو فکر نکنی و خوشحال باشی تولدت رو تو موقعیت های شاد فقط قرار بده همین
نامجون:همه توی زندگیشون سختی کشیدن روزای سخت و ناراحت کننده زیادی وجود داره ولی علاوه بر روزای سخت ما امیدورایم که روزای پر از امید برسن. این اون چیزیه که مارو زنده نگه میداره و بهمون اجازه میده که رویای خودمونو داشته باشیم:)🎶🧁
خب وقتی قدرتشو نداشته باشی بخوای ولی نشه بدوی ولی نرسی انقدر همه ی این مراحلو تکرار کنی ولی نشه همش ...
اصل دنیا روی ناکامی سواره دنیا جای سختی کشیدنه بخاطر همین هیچکس رو نمیبینی که تو زندگیش غمی نداشته باشه.خدا گفته انسان رو در رنج و سختی خلق کردم.ینی این دنیا سختی بکش تا برسی به اصل کاری اون دنیا.هرچی سختی بیشتر اینجا بکشی بهتره انگاری
من دیروز تا حالا که رفتم مراسم دفن ی بنده خدایی ،همش تو فکرم که چقدر زندگی پوچ و واهیه ، دیروز این بنده خدا کمتر از چهل داشت ،همونجا بودیم ی دختر ۱۶ ساله آوردن برای دفن و بعد شنیدم ی جوون ۱۸ساله هم چند روز پیش فوت شده ، قدیما خیلی کم جوون مرگ میدیدیم ولی الان زیاد شده ،همین باعث کم شدن امید به زندگی میشه
#من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن