2777
2789
عنوان

هدف از زندگی کردن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 285 پست
اصلا بر فرض مثال انسان خوبی هم بودی تو این دنیا خب که چی اصلا؟

این که خوبه وقتی پا به دهه ی ۴ زندگیت میزاری میبینی موهات داره سفید میشه خانوادت دارن پیر میشن پدر و مادرت رو میگم اونموقع میفهمی ته دنیا هیچی هیچی هیچی هستش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ی اینا خیلی بی معنیهشما هم نا امید شدین

خیلی قشنگ بود تاپیکت بر خلاف سایر تاپیک های دیگه 

حداقل یکی مثل من نظر شما رو داره که واقعا چرا به این دنیای لنتی اومدیم که بعدش با زجر و عذاب جون بکنیم و بریم 

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

شمارو نمیدونم ولی من این دیدگاهو دارم که اومدیم همون کسی بشیم که میخایم و از نظر من زمین میدون جنگه و خیلی هم بیرحمه اگر جنگنده ماهری نباشی شک نکن شکست میخوری و زندگی مثل چرخنده عقربه های ساعته اگر نجنبی زیر چرخدنده هاش قطعا لهت میکنه و خب برای من جذابه این قضیه

قوی بشیم رشد کنیم 

عشق واقعی یعنی خودمون و خدارو تجربه کنیم 

قطعا هرکسی یه آرزوهایی داره که دلیل موندنش توی زمینه و خب رسیدن بهشون قشنگ ترین حس دنیارو داره

تهش که چی؟

تهش پخته میشیم 

تجربه کسب میکنیم 

خاطره می‌سازیم 

و مثل همه موجودات دنیا ، مثل گل ها 

از این زمین میریم 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

خب همین دیگه پس چرا وقتی حرف از خودکشی میاد این همه گارد وجود داره؟

حرفشم نزن

اسمشم میخوام بشنوم

این فکرا چیه اصن شیوا؟

من خودم اینجور تایما با فک کردن ب شوگا اروم میشم

یکم بهش فک کن 

ب زنگی ای ک گذرونده

و زندگی ای ک الان  داره

فک کن یکم

[...ARMY...]