2777
2789
عنوان

خانم هایی ک بیمه دارن بیان تامین اجتماعی

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 78 پست
خب خوبه فلن ۱۲ درصدی بعدا میتونی از کار افتادگی و...اضافه کنی ۱۰ سال دیگ

اره بابا میتونم اضافه کنم حتی قبل از 10 سال 

ولی فعلا خوبه 

ی سوال بپرسم ازت

کاربری دست من و دوستمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا این احمق ها اشتباهیی برام زدن مشاغل ازاد شغلم رو زدن خانه دارولی من بیمه زنان خانه دار میخواستم ...

یه اشتباه سهوی شده نیاز به این همه توهین و بددهنی نیست واقعا. خودتون برید کافینت تغییرش بدین .

واسه وجه شخصیت خودتون اصلا جالب نیست این مدل حرف زدن و این لفاظ رو بکار بردن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
نه نمیخاد چند سالته؟؟بعدا ک سرکار رفتی جایی استخدام شدی خودش تغییر میکنه مهم نیس

میشه بیشتر توضیح بدین؟

یعنی وقتی بیکاریم بیمه تامین اجتماعی بریزیم ،بعد یه مدت شاغل بشیم این بیمه جدید ادامه قبلیو میره و قبلی حیف نمیشه؟

.

من ۱۸درصد هستم بنظرم ۱۸بهتره

اونک اره 18 درصد خیلی بهتره

من فعلا تازه شروع کردم 20 سالمه درامدم بیشتر شد میرم 18 درصدی میزنم 

فعلا 5شیش سال همین 12 درصدی میریزم

کاربری دست من و دوستمه

جانم

بین گلم قرار بود از همون اول برای من 

انعقاد زنان خانه دار بزنن 

ولی اینا اومدن مشاغل ازاد زدن

شغلم رو زدن خانه دار

بنظرت برم تغیرش بدم ؟؟انعقاد زنان خانه دار کنم؟؟؟

یا همین مشاغل اراد بهتره

کاربری دست من و دوستمه

اونک اره 18 درصد خیلی بهترهمن فعلا تازه شروع کردم 20 سالمه درامدم بیشتر شد میرم 18 درصدی میزنم فعلا ...

انشالله منم ۲۰سالگی شروع کردم خیلی زود میگذره البته کن بیمه دانشجوعم کلا همشون مشاغل آزاد هستن

یه اشتباه سهوی شده نیاز به این همه توهین و بددهنی نیست واقعا. خودتون برید کافینت تغییرش بدین .واسه و ...

عزیزم حالا من متوجه شدم اشتباه کردن 

اگ یکی بود ک اصلا متوجه نمیشد چی 

اونها باید کارشون رو درست انجام بدن

مثل من منم کارمندم باید کارم رو درست انجام بدم یعنی چه اخه

کاربری دست من و دوستمه

میشه بیشتر توضیح بدین؟یعنی وقتی بیکاریم بیمه تامین اجتماعی بریزیم ،بعد یه مدت شاغل بشیم این بیمه جدی ...

بله عزیزم 

چند سالته ؟؟ اگر سنت پایینه بیمه تامین اجتماعی بریز از ۱۲ درصد داره تا ۱۸ درصد 

نوشته شامل چیه 

کمترین ش ۱۲ درصد هست فک کنم ماهی ۸۰۰ شاید کمتر باشه می‌ریزی سابقه بیمه ت میره بالا 

میتونی مثلا یک سال کامل بریزی از اول فرودین تا اسفند رو 

بعدا جایی استخدام شدی این سابقه رو سابقه بیمه میاد 

مثلا اگر جایی اخراجت کردن یا بدون انتخاب خودت اومدی بیرون 

یا توجه به سابقه بیمه هم بیمه بیکاری تعلق میگیره بهت

بیمه هم میگن رد میشه برات 

خیلی خوبه بنظرم 

برای کسایی که سنشون فلن پایینه هنوز نتونستن جایی ایتخدام شن

بین گلم قرار بود از همون اول برای من انعقاد زنان خانه دار بزنن ولی اینا اومدن مشاغل ازاد زدنشغلم رو ...

همین مشاغل ازاد 

هیچ فرقی نداره 

فک نکنم مشکلی پیش بیاد 

حالا نهایت اگر خیلی برات مهم باشه میخای بیمه ماه بعدتو بری بریزی میگی برات تغییرش بدن

همین مشاغل ازاد هیچ فرقی نداره فک نکنم مشکلی پیش بیاد حالا نهایت اگر خیلی برات مهم باشه میخای بیمه م ...

بنظرشما فرقی داره بین مشاغل ازاد با زنان خانه دار؟

ممکنه پوشش زنان خانه دار بیشتر باشه؟

کاربری دست من و دوستمه

عزیزم حالا من متوجه شدم اشتباه کردن اگ یکی بود ک اصلا متوجه نمیشد چی اونها باید کارشون رو درست انجام ...

عیب نداره شما اعصاب خودتو خورد نکن واسه مسله به این اسونی برو درستش کن. اونا هم اگه بلد نباشن یجا درست حسابی گیرمیوفتن و ضررشو رو میدن.🌹

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بنظرشما فرقی داره بین مشاغل ازاد با زنان خانه دار؟ممکنه پوشش زنان خانه دار بیشتر باشه؟

عزیزم فرق خاصی نداره

چرا انقد خودتو اذیت میکنی😅

نهایتش ماه بعد میری پول بریزی درستش میکنی

مهم اینه سابقه بیمه برات رد میشه