2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره 😐

85 بازدید | 11 پست

آقا ما یه مهمونی دعوتیم 

فردام من جایی خودم باید برم 

میگم شما برین من کارم تموم شد میام 

میگه نه راه خطر ناکه😐

آقا من رانندگی بدم ماشین دارم خودم 

هرچی میگم میگه نه پس روز مهمونی رو عوض میکنم 

گفتم من اصلا دیگه هیچ جا نمیام با شما😐💔

اسی تایپک اخرمو گز بزن

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

حتما اونجایی که دعوتین واسش مهمه و میخواد خانوادگی با هم برید 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا من میگم میام کارم تموم شد اصن حرف ادمو گوش نمیده نمیدونم چرا انقدر لجبازه

نه دیگ میخواد با هم برید جدا جدا نباشه
حالا توام بیشتر سر لج نندازش بشین قانعش کن اگ نشد بگو بندازه واسه بعد یا تو روزشو عوض کن 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
نه دیگ میخواد با هم برید جدا جدا نباشه حالا توام بیشتر سر لج نندازش بشین قانعش کن اگ نشد بگو بندازه ...

من اصن نمیتونم روزشو عوض کنم 

اخه چرا یه آدم انقدر لج میکنه 

بابا از این نگرانی های بی مورد خانواده دیگه خسته شدم بمولا 

من اصن نمیتونم روزشو عوض کنم اخه چرا یه آدم انقدر لج میکنه بابا از این نگرانی های بی مورد خانواده دی ...

هوفف آره درکت میکنم
من همین الان دارم به خاطر این بی عقلی هاشون از استرس مرگو جلو چشمام میبینم تو 3 تا تاپیک آخرم گفتم دوس داشتی بخون
بگو روزشو عوض کنه دیگ ما که از اینا کم حرف نشنیدیم