بچه ها من جدا شدم هم خوشگلم هم کم سن یه بچه ۳ساله دارم دو تا خواستگار یکیش جوون و خوشتیپ ۳۴ساله مجرد یکیش ۴۵ساله که جدا شده یه بچه داره ولی خیلی پولداره نمیدونم چیکار کنم اون جوون و دوس دارم اما میترسم نتونه خوشبختم کنه
تو زندگی ک نباید ،بچرو پس بندازی بعد بدون این ک ب اینده ی اون فک کنی جدا شی بعدم بخاطر خودت بچرو اواره کنی و بندازیش سر مادرت و بری پی عشق و حالت؟ واقعا ک
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
معمولا خانواده ها نمیزارن پسر مجردشون زن مطلقه یا بچه دار بگیره خیلی مقاومت میکنن هنوز این فرهنگ جا نیفتاده تو کشور جهان سومی ما و قدیمی ها دامن میزنن به این فرهنگ
نهایت میمونه پیش مادرت؟چجور مادری هستی تو؟ تو زندگی ک نباید ،بچرو پس بندازی بعد بدون این ک ب اینده ی ...
زیاد داری حرف میزنی دهنت و ببند دیگه هم اینجا تایپیک نزن وقتی چیزی نمیدونی ...مگه تو از زندگی من خبر داری دوزاری تو پس ننداز نمیخواد دیگران ونصیحت کنی
اسی من نظراتوخونددم ببین به نظرمن جوونه بهتره ۱چون دوسش داری ۲ به جزخواهرش کسی نیست بخوادتوزندگیت د ...
من فدات بشم انقد قشنگ توضیح دادی ممنونم که درکم میکنی طرف اومد تایپیک زده میگه پس انداختی و فلان من ۳سالع تنهایی دارم بچه بزرگ میکنم حتی نرفتم با کسب که آسیب نبینه