2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار سن بالا یا پسر جوون از نظر مالی معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 182 پست

مجرد تازه اول جوونیشه دوست داره کیف کنه عشق و حال بیرون گردش و تو بخاطر بچه شاید بعضی وقتا نتونی پا به پاش باشی.حتی نتونی بعضی شبها کنارش بخوابی.ولی ۴۵ساله اینها رو بهتر درک می‌کنه.در کل به خودت هم برمیگرده.اگه تو هم پایه ی عشق و حال و گردش و خوشگذرونی هستی مجرد برات بهتره.ولی اگه آدم چندان پرانرژی نیستی ۴۵سال بهتره.همه چیو بشین خودت فکرکن.و اون خواستگار ها رو ببین که کدوم ویژگی های مورد علاقتو دارن.نینی سایت هیچ کمکی نمیتونه بهت. بکنه چون هیچ شناختی از اخلاقیات شما و اون خواستگار ها ندارن.فکرکنم از نظر مالی نظر خواستی فقط.ولی از جهات دیگه هم باید نگاه کنی مزایا معایب رو 

وا مکه فیلمه....هیچ هم اینجوری نیس...اینقدر مورد ازدواج زیاده ک کسی منتظر کسی نیس

بالاخره هر کسی یه نظری داره و تجربیات خودشو داره

عجله کنی که از دستش ندی یهو می بینی خدای نکرده افتاد تو هچلی که ازش به راحتی نمیتونه دربیاد

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه ازدواج با پسر مجرد هم سخته ممکنه بعدا خانواده اش کلی اذیت کنن و حتی ممکنه بچه تو هم نخواد

پدر و مادرش فوت کردن خواهر داره که اونا عاشق بچم هستن حداقل فعلا اینجوری نشون میدن