2777
2789

به شدت افسردم ؛ روزی ۱۲ ساعت میخابم همش میخام فقط بخابم ک هیچی رو درک نکنم ۵ عصر میرم سرکار تا ۱ شب تو ی رستوران کار میکنم ۱ میام خونه ی کم گوشی میچرخم ۳ و ۴ میخابم فرداش همون ۴ بیدار میشم باز میرم سرکار هر روزم همینه ؛ حال روحی خوبی ندارم دلم میخاد برم تو یه تابوت بخابم و خابم ببره و خاکم کنن و همونجا تو خاب بمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور

چرا نمیری روانپزشک؟

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

منم همینم با این تفاوت ک من حتی سرکارم نمیرم

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

منم نمی‌رفتم چند ماهه میرم بخاطر بدهی ک داشتم و از وقتی رفتم اینجا بدتر شدم

خب پس چجوری قبولت کردن؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن